Efter CL-skuffelse: Liverpool henter dyr brasilianer

Monacos Fabinho skifter til Liverpool på en femårig kontrakt

Fabinho skifter til Liverpool på en femårig aftale. Foto: AP
Fabinho skifter til Liverpool på en femårig aftale. Foto: AP

Han har i flere transfervinduer været rygtet til Manchester United, men Monacos brasilianske midtbanespiller Fabinho vælger rivalen i stedet.

24-årige Fabinho blev mandag aften præsenteret som ny spiller i Liverpool, der ifølge Sky Sports må punge ud med godt 40 millioner pund svarende til godt og vel 340 millioner danske kroner.

For den pris får Merseyside-klubben dog en spiller, der også kan gøre sig som højre back.

Hovedpersonen selv er ganske tilfreds med skiftet.

- Det er noget, som jeg altid har ønsket. Det er en kæmpeklub det her, og jeg behøvede ikke at tænke meget over min beslutning. 

- Jeg vil forsøge at skabe min egen historie her. Forhåbentligt kan jeg være med til at vinde trofæer med denne klub. Jeg vil forsøge at vokse, lære og være en del af denne klubs historie, fortæller den nye Liverpool-spiller til klubbens hjemmeside.

Klubbens manager, Jürgen Klopp, er naturligvis også glad for sin nye spiller, som han bemærker kan spille flere forskellige positioner.

- Han er taktisk meget stærk og fodboldklog. Jeg synes, det forstærker vores trup, og det er der ikke mange spillere, du kan sige om, for kvaliteten er i forvejen meget høj, siger han.

Brasilianeren bliver den foreløbigt anden forstærkning til Liverpools midtbane. Også Naby Keita fra RB Leipzig skifter til Liverpool 1. juli.

Fabinho får mulighed for at holde en god sommerferie inden skiftet. Han er således ikke udtaget til den brasilianske VM-trup.

Fodbold Næste sæson kan blive giftig: Skæbnedag for Superligaen

Eller under første finalekamp. Foto: AP Ishockey Dansk stjerne slået: Finalen åbner med et brag af en kamp

  Andreas Bo Pedersen gik i 2016 ind i Rishøj Boldklub, der kort tid efter blev til Køge Nord FC. Det har han ikke fortrudt. Foto: Jonas Olufson Plus Andreas Bo: Jeg gider ikke gå og lege pengemand

14 kommentarer
Vis kommentarer