Annonce:
Annonce:

Eksklusivt: Klopp forelsket i Eriksen - så tæt var jeg på ham

- Da jeg var i Dortmund var vi meget interesseret i Eriksen, men vi skulle vælge mellem ham, Mkhitaryan og De Bruyne, forklarer Jürgen Klopp om den intensive jagt på afløseren for Mario Götze

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Liverpool

Christian Eriksen har en meget stor stjerne hos Liverpools manager, Jürgen Klopp.

Faktisk var Christian Eriksen og Jürgen Klopp meget tæt på at blive forenet, da Klopp i sin tid stod i spidsen for Dortmund.

Det afslører tyskeren i en samtale med Ekstra Bladet på Bar Nord i Carlsbergbyen.

- Christian Eriksen er en fantastisk spiller. Alle ville elske at have ham på sit hold.

- Dengang havde vi tre spillere, vi gik efter – Henrikh Mkhitariyan, Kevin de Bruyne og Christian Eriksen. Vi scoutede alle tre meget intenst, men vi vidste vi kun kunne få den ene. Vi var glade for at få Mkhitaryan, siger Jürgen Klopp til Ekstra Bladet.

Den intensive scouting skete på det tidspunkt, hvor det stod klart, at kreatøren Mario Götze skulle skifte til rivalerne fra Bayern München.

- Siden dengang har Christian Eriksen taget et fantastisk skridt i Tottenham. Han er meget stærkt spillende, roser Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp scoutede Christian Eriksen meget intensivt for år tilbage. han var stærkt inde i billedet for at komme til Dortmund, men det endte i stedet med Henrikh Mkhitaryan. Foto: Linda Johansen.
Jürgen Klopp scoutede Christian Eriksen meget intensivt for år tilbage. han var stærkt inde i billedet for at komme til Dortmund, men det endte i stedet med Henrikh Mkhitaryan. Foto: Linda Johansen.
 

Annonce:

Kunne du godt tænke dig at se Christian Eriksen i Liverpool?
Jürgen Klopp skæver over på sin personlige manager, der overværer interviewet og holder øje med hvert et spørgsmål, der bliver stillet til Liverpool-manageren.

Han skal ligesom sikkerheds godkende, at der ikke ryger noget forkert ud over rampen. Efter en kort tænkepause, siger Jürgen Klopp så:

- Nej, vi handler vist ikke med Tottenham, smiler tyskeren, mens hans personlige manager nikker anerkendende til det svar.

Sagt på en anden måde kan kærligheden til Christian Eriksen godt være stor og vedvarende, selv om det er fuldstændig urealistisk at se ham skifte til en af Tottenhams største rivaler i topstriden i Premier League.

Jürgen Klopp har de seneste par dage været på lynvisit i Danmark for at optage en reklamefilm for Carlsberg, der markerer 25 års samarbejde med den engelske traditionsklub.

Se billedet: Derfor er Klopp i Danmark

Overrasket Mølby: Det skal Liverpool gøre

Klopp vil ikke snakke om titelchancer - endnu!

Fakta om Jürgen Klopp

Fulde navn: Jürgen Norbert Klopp

Fødselsdato: 16. juni 1967

Fødested: Stuttgart, Tyskland

Karriere som spiller: FC Pforzheim (1987-1987), Eintracht Frankfurt II (1987-1988), Viktoria Sindlingen (1988-1989), Rot-Weiss Frankfurt (1989-1990), Mainz 05 (1990-2001)

Karriere som træner: Mainz 05 (2001-2008), Borussia Dortmund (2008-2015), Liverpool (2015-dd.)

Højdepunkter i karrieren: Bundesliga (2010-11 & 2011-12), DFB Pokal (2011-2012), DFL-Supercup (2013 & 2014), årets manager i Tyskland (2011 & 2012), Månedens manager i Premier League (september 2016)

Privat: Jürgen Klopp er gift, og har to børn.

Andet: Klopp er protestantisk kristen. Han har ofte bekendt sin tro offentligt, og i interviews henvist til Jesus som grundlaget for sit liv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: