Euforiske Liverpool-spillere: Fantastisk aften

Målscorerne stod i kø for at rose holdets forrygende fight og de loyale fans' aldrig svigtende opbakning

Klopp og matchvinder Lovren fejrer den fantastiske triumf (Foto: AP)
Klopp og matchvinder Lovren fejrer den fantastiske triumf (Foto: AP)

Euforien havde godt tag i Liverpools sejrherrer efter deres vanvittige comeback på Anfield Road, hvor 0-2 og 1-3 blev forvandlet til 4-3 i dommerens tillægstid. Et vildt comeback, der sendte holdet i semifinalerne i Europa League på bekostning af Dortmund.

- Det her kan vi fortælle vores børn og vores børnebørn, jublede angriber Divock Origi overfor BT Sport.

- Da vi scorede det første mål, følte vi, at denne aften ville blive speciel, tilføjede målscoreren til netop 1-2 lige efter pausen.

Coutinho jubler efter sin reducering til 2-3, og til sidst fik Liverpool hentet sejren i tillægstiden (Foto: AP) Europa League Tysk afkloppsning: Vanvittigt Liverpool-comeback i drama

Og matchvinder Dejan Lovren jublede med:

- Det er en fantastisk følelse. Det her er en af de bedste kampe de seneste år. Vi holdt aldrig op med at tro på os selv, og det er en kæmpe præstation af alle.

Endnu en målscorer, Mamadou Sakho, der gjorde det muligt med sin udligning til 3-3, hyldede opbakningen på Anfield Road.

- Det vigtigste var, at holdet spillet med hjertet, og at fansene aldrig opgav os. Det er en sejr for hele Liverpool lød det med masser af følelse.

Målscorerne Mamadou Sakho og Dejan Lovren klapper ud til de loyale fans efter det vanvittige comeback, som de var med til at bære frem (Foto: AP)
Målscorerne Mamadou Sakho og Dejan Lovren klapper ud til de loyale fans efter det vanvittige comeback, som de var med til at bære frem (Foto: AP)

Liverpool-boss Jürgen Klopp havde svært ved at finde ord, sagde han.

- Det her er svært at forklare. Men det var en vidunderlig aften på Anfield, og for at være ærlig, så var det en mærkelig kamp.

- Da vi sendte Daniel Sturridge og Joe Allen på banen, sendte vi dem en besked om, at vi ville vise karakter. Uanset om vi taber, så vil vi gøre alt.

- Det her er europæisk fodbold, når det er bedst. Det er svært at fatte. Tillykke til alle drengen, jublede den tidligere Dortmund-manager.

Han erkendte, at det så svært ud, da de bagud 0-2 talte sammen i pausen.

- Men vi var enige om, at vi ville gå hele vejen for det. Det var en kamp, som alle - uanset om de er Liverpool- eller Dortmund-fans - kan blive enige om at sige: Okay, fodbold er fedt.

40 kommentarer
Vis kommentarer