Fejrer titlen med specialøl

Carlsberg, der har været sponsor i Liverpool siden 1992, fejrer mesterskabet med en rød mesterskabsøl med alle spillernes autografer i guld – nu sælges den i Danmark

Jublen ville ingen ende tage, da det torsdag aften stod klart, at Liverpool vinder Premier League. Video: Reuters/Privatoptagelser

Det første mesterskab i 30 år skal fejres!

Det mener Carlsberg, der har haft et tæt partnerskab med Liverpool siden Premier League blev oprettet i 1992. Helt frem til 2010 var bryggeriet hovedsponsor i den engelske storklub.

De seneste ti år har bryggeriet været en af klubbens større sponsorer.

Ventetiden på mesterskabet har været lang. Og nu kan danske fans også få glæde af en helt speciel rød mesterskabsøl med alle spillernes autografer i guldskrift.

Carlsberg har designet en special mesterskabsøl med alle Liverpool-spillernes autografer. Den sælges fredag 17. juli i Danmark. Foto: Carlsberg.
Carlsberg har designet en special mesterskabsøl med alle Liverpool-spillernes autografer. Den sælges fredag 17. juli i Danmark. Foto: Carlsberg.
 

Da Liverpool vandt titlen forleden oven på Chelseas sejr over Manchester City, fejrede spillerne triumfen med den røde mesterskabsøl på det hotel, hvor festen foregik i Liverpool.

Nu kommer mesterskabsøllen til Danmark, så alle danske Liverpool fans får glæde af den røde øl med alle spillernes autografer.

- Vi har et begrænset antal mesterskabsøl til de danske fans, fordi vi ved, at mange gerne vil mindes mesterskabet. Dem sælger vi fra Carlsbergs Brand Store, der ligger i Carlsberg Byen, fredag 17. juli.

- Vi forventer at få udsolgt, fordi efterspørgslen er stor. Skulle det ikke være tilfældet sælges de fra vores Brand Store, siger Carlsbergs informationschef Kasper Elbjørn.

Carlsberg Brand Store er under opbygning, men holder ekstraordinært åbent fredag 17. juli kl. 14-18.

- Mesterskabsøllen smager helt identisk med en klassisk Carlsberg pilsner, men den grønne dåse er rød, og spillernes autografer står på dåsen med guldskrift. I stedet for at skrive 1847, som er året hvor Carlsberg blev grundlagt, står der 2020 i anledning af mesterskabet, fortæller Kasper Elbjørn.

De første mesterskabsøl blev sat til salg på Carlsbergs hjemmeside udelukkende til engelske fans. De røde dåser blev udsolgt på kun seks timer.

Liverpools bymidte var pakket med mennesker, da mesterskabet var i hus. Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix Fodbold - 29. jun. 2020 - kl. 13:46 Klopps bøn til Liverpool-fans: Hold guldfest derhjemme

Liverpool-spillerne får en klækkelig bonus for at have spillet mesterskabet hjem. Foto:  Phil Noble/AFP/Ritzau Scanpix Premier League - 28. jun. 2020 - kl. 11:18 Mesterskabet koster en formue

 

 

3 kommentarer
Vis kommentarer