Jürgen Klopp efter derby-seir: Vi var klart bedst

Liverpool-manager Jürgen Klopp glæder sig over tre lune points ude mod Everton, selvom han ikke er helt tilfreds med første halvleg

Der er trods underholdning og dramatik næsten garanti for uafgjort, når Everton og Liverpool FC tørner sammen i Premier League. Sådan lignede det da også længe, at det skulle ggå mandag aften, da de to by-rivaler bragede sammen på Goodison Park. I kampens overtid dukkede Sadio Mane dog op og afgjorde det hele med sin træffer til 1-0 for Liverpool.

Et resultat der skabte stor glæde efterfølgende i Liverpool-lejren, hvor manager Jürgen Klopp så gode ting fra sine spillere:

- Jeg synes, at vi var klart det bedste hold. Det betyder ikke, at vi absolut skal vinde, men skulle man tale om en fortjent sejr, ville det være til os. I denne type kampe kan alt dog ske. Everton kan score, og så er det pludselig dem, der vinder fortjent. Jeg er glad for, at vi viste karakter, selvom jeg aldrig tvivlede på netop den, siger Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi lærte meget i løbet af kampen. Det jeg virkelig elsker er, at vi gjorde det så meget bedre i anden halvleg, fordi vi lærte af den første. Det var rigtig vigtigt. Alt i alt handler det dog om at give alt for hver eneste bold, og det gjorde vi. En stærk indsats, udtaler Liverpool-manageren.

Med sejren er Liverpool nummer to i Premier League med 37 points - Seks færre end Chelsea helt i front.

Premier League Liverpool sejrer efter vild overtidsscoring

Premier League Liverpool missede supertalent - klublegende faldt i søvn

Premier League Udskældt Liverpool-keeper laver ny stor fejl: Se den her

Tyske Jürgen Klopp har nu været et år i Liverpool og har for alvor forandret det tidligere mesterhold, skriver Jan Mølby i dene klumme. Foto: Polfoto Sport Premier League i kulissen: Sådan har Klopp forvandlet Liverpool

4 kommentarer
Vis kommentarer