Jürgen Klopp fyrer trænere i Liverpool

Liverpool FC fyrer to trænere, for at Jürgen Klopp kan tage sine egne assistenter med til klubben

Jürgen Klopp ventes fredag præsenteret som Liverpool-træner, og han kommer med sin egen stab i stedet for de nuværende assistenter (Foto: AP)
Jürgen Klopp ventes fredag præsenteret som Liverpool-træner, og han kommer med sin egen stab i stedet for de nuværende assistenter (Foto: AP)

Det er ved at være op over med tyske Jürgen Klopp i Liverpool FC, for den tidligere Dortmund-træner bliver ifølge engelske medier præsenteres Jürgen Klopp som ny Liverpool-manager fredag.

Når han præsenteres, bliver det med markante ændringer i trænerstaben hos 'The Reds'. Normalt velinformerede The Telegraph skriver nemlig, at Gary McAllister, Sean O'Driscoll og Chris Davies, der alle er i Liverpools stab, ikke bliver en del af teamet omkring førsteholdet, når Jürgen Klopp overtager styringen med det engelske mandskab.

Se også: Klopp er vild med Premier League

Se også: Velinformeret miniput-site gør det igen: Nu skriver Klopp under

I stedet vil Klopp have flere folk med, som han kender og tidligere har arbejdet sammen med. Peter Krawietz og bosniske Zeljko Buvac, der begge tidligere har arbejdet med den tyske træner, kommer også med til Liverpool.

Jürgen Klopp stoppede i sommer som træner for Borussia Dortmund og havde talt om at tage et sabbatår, men Liverpool har altså haft held til at overtale tyskeren, til at blive klubbens nye manager efter fyringen af Brendan Rodgers i søndags.

Se Jürgen Klopps fem bedste mål som aktiv spiller:

21 kommentarer
Vis kommentarer