Klopp beroliger fans: Slap med skrækken

Manager Jürgen Klopp har beroliget Liverpool-fans

Liverpools redningsmand i mange kampe i sidste sæson, Brasiliens landsholdsmålmand Alisson startede sæsonen med at blive skadet (Foto: Ritzau/Scanpix)
Liverpools redningsmand i mange kampe i sidste sæson, Brasiliens landsholdsmålmand Alisson startede sæsonen med at blive skadet (Foto: Ritzau/Scanpix)

Det så værre ud, end det viste sig at være.

Liverpools manager Jürgen Klopp har netop på Liverpools hjemmeside beroliget klubbens mange fans.

Efter et tidligt solouheld i premierekampen mod Norwich vil den brasilianske supermålmand Alisson være væk i nogle uger, så det må siges, at nødløsningen, den kasserede West Ham-målmand Adrian virkelig er blevet kastet i kamp.

Efter seks sæsoner fik den 32-årige spanier lov at forlade London-klubben på en fri transfer efter at være endt på bænken.

Det var forventet, at Alisson ikke ville være med onsdag i Super Cup-finalen i Istanbul, når Liverpool er kæmpefavorit mod Chelsea med danske AC.

De næste kampe i Premier League mod Southampton med Jannik Vestergaard og Pierre Emile Højbjerg og Arsenal vil også ryge, men så vil der mulighed for et come back mod Burnley

- Jeg kan ikke komme med en eksakt prognose, men Alisson er ikke med onsdag. Han vil nok være ude i nogle uger, lød spådommen fra manageren, der også kan fortælle, at der er tale om en forstrækning i en læg.

Bedømt på premieren i Premier League, hvor Liverpool vandt med 4-1 over Norwich, og Chelsea tabte 0-4 til Manchester United, må det alt andet ligne en sikker Liverpool-sejr trods savnet af Alisson mellem stængerne.

Se også: Hjælper blodig dreng: - Skreg af glæde

Se også: Chok-skade for Liverpool i storsejr

Se også: Gylden chance til AC

 

1 af 2 Liverpools manager Jürgen Klopp har beroliget fansene med en melding om Alissons skade (Foto: Rkitzau/Scanpix)
2 af 2 Liverpools redningsmand i mange kampe i sidste sæson, Brasiliens landsholdsmålmand Alisson startede sæsonen med at blive skadet (Foto: Ritzau/Scanpix)
5 kommentarer
Vis kommentarer