Liverpool anklaget for snyd: Her er Klopps forklaring

Jürgen Klopp afviser, at det var et taktisk træk, da man kun ryddede halvdelen af banen for sne i pausen af kampen mod Leicester onsdag aften

Jürgen Klopp afviser at have snydt med banerydningen under kampen mod Leicester. Foto: Ritzau Scanpix
Jürgen Klopp afviser at have snydt med banerydningen under kampen mod Leicester. Foto: Ritzau Scanpix

Sneen dalede ned over Liverpool onsdag aften.

Så meget, at banen på Anfield måtte ryddes i pausen, men den vakse tv-seer bemærkede, at det kun var den ene banehalvdel, der 'nåede' at blive ryddet, inden Martin Atkinson fløjtede anden halvleg i gang.

Dermed nåede Liverpools folk kun at rydde den banehalvdel, som Liverpool skulle angribe på i anden halvleg, hvor de jagtede sejrsmålet mod Leicester og Kasper Schmeichel, der fik udlignet til 1-1 kort før pauseteen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Banerydderne nåede kun den ene banehalvdel. Foto: Ritzau Scanpix
Banerydderne nåede kun den ene banehalvdel. Foto: Ritzau Scanpix
 

Det har efterfølgende fået folk til at beskylde Liverpool for bevidst at snyde sig til en fordel, fordi Leicester ikke havde samme ryddede græstæppe at boltre sig på, når de skulle frem ad banen.

De beskyldninger afviser Jürgen Klopp på det skarpeste.

- Det var tydeligt, at vores banefolk forsøgte at rydde den, men de havde ikke nok mandskab. De opdagede, hvor besværligt det var, da de startede, siger Klopp til Sky Sports.

Især området omkring Kasper Schmeichels mål var særligt godt ryddet, men Klopp afviser, at de ansatte skulle være instrueret ovenfra.

- Der var ingen plan. Ingen fortalte dem noget. Jeg kan love og sværge.

- Folk taler om sportsånd, men det er også en fordel (for Leicester, red), for hvis deres felt er ryddet, så er det lettere at forsvare. Det var ingen tilfældighed, at vi scorede i første halvleg i et felt fyldt med sne, siger han om Sadio Manes scoring efter et par minutter.

Klopp mener, at situationen havde været anderledes, hvis det havde været i hans hjemland.

- Sådan er det. Vi kan ikke ændre på det. I England er folk ikke vant til det. I Tyskland giver man skovle til alle folk - selv på tribunerne. 'Kom på banen og hjælp' og så har du 15 minutter til at rydde den, forklarer Klopp.

Liverpool møder West Ham på udebane mandag aften, hvor de skal forsøge at holde et fem points forspring ned til Manchester City - forhåbentlig uden at for meget sne på London Stadium.

Sadio Mane scorede Liverpools eneste mål. Foto: Ritzau Scanpix
Sadio Mane scorede Liverpools eneste mål. Foto: Ritzau Scanpix
 

Ayaka Ikehara i aktion for Japan. Det kommer hun ikke til det næste års tid. Foto: Lars Poulsen Håndbold Frygt blev virkelighed: Profil ramt af skrækkelig skade

Mick Schumacher, her med sin mor Corinna, er stolt af sin far og taknemmelig for den massive opbakning. Foto: Splash Formel 1 Rørende ord fra Schumachers søn: - Jeg er så taknemmelig

Nicolai Poulsen er opfostret i Randers FC en klub, der ikke kan udstå AGF. Nu tager han turen til De Hvide. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Det forbudte skifte - derfor er ny AGF'er kontroversiel

35 kommentarer
Vis kommentarer