Liverpool-fan fik en kæmpe overraskelse da den tabte telefon dukkede op

Liamie Marum tabte sin telefon i ren begejstring over Liverpools præstation mod Borussia Dortmund. Da han fik mobilen tilbage, var det med en selfie fra et par prominente herrer

Sakho og Origi tager her det famøse billede: (Foto: Ian Hodgson/Daily Mail)
Sakho og Origi tager her det famøse billede: (Foto: Ian Hodgson/Daily Mail)

En Liverpool-fan har fået et minde for livet, efter han torsdag aften var på Anfield for at overvære The Reds' vanvittige kamp mod Borussia Dortmund i Europa League.

Ikke nok med at Liverpool fik vendt kampen fuldstændig på hovedet i overtiden -  den hardcore Liverpool-fan ved navn Liamie Marum havde dog ikke opbrugt al sit held endnu.

Jürgen Klopp udviste stor kølighed i pausen over for sit hold, hvilket inspirerede Liverpool til det vilde comeback mod Dortmund. Foto: AP Europa League Liverpool-stjerne: Sådan vendte Klopp kampen i pausen

Liamie Marum mistede nemlig sin mobiltelefon under en af jubelscenerne i Liverpools vilde comeback. Han tabte telefonen ned på banen og regnede ikke med at se den igen, men efter kampen dukkede en sikkerhedsvagt op med mandens telefon. Da Liamie Marum tjekkede, om telefonen var intakt fik han sig noget af en overraskelse.

Det viste sig nemlig, at Liverpool-spilleren Mamadou Sakho havde fundet mobiltelefonen og i bedste Francesco Totti-stil taget en selfie i selskab med holdkammeraten Divock Origi.

Fredag er Sakhos selfie-shot blevet et viralt hit, og du kan se Liamie Marums Facebook-post herunder eller direkte på dette link

Flere brugere har beskyldt Liamie Marum for billedmanipulation, men det afviser Liverpool-tilhængeren pure, og en fotograf fra avisen The Daily Mail har også foreviget øjeblikket, da Sakho og Origi poster foran et mobilkamera.

Roma-legenden Francesco Totti har tidligere gjort sig bemærket ved at tage en selfie i opgøret mod Lazio i 2015.

Foto: All Over Press Europa League Liverpool får spansk modstand i semifinalen

13 kommentarer
Vis kommentarer