Annonce:
Annonce:

Liverpool klar med rekord-bud: 600 millioner for Bundesliga-stjerne

Naby Keita fra RB Leipzig er øverst på Jürgen Klopps ønskeliste – klar med bud på 600 mio. kr.

Naby Keita står øverst på ønskelisten hos Jürgen Klopp. Liverpool er parat til at betale 600 mio. kr. for midtbanespilleren fra Guinea.
Naby Keita står øverst på ønskelisten hos Jürgen Klopp. Liverpool er parat til at betale 600 mio. kr. for midtbanespilleren fra Guinea.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Liverpool

Når Liverpool onsdag har første træning efter sommerferien er to nye ansigter at finde på Melwood, Liverpools træningsanlæg. Mohamed Salah er hentet for et beløb i omegnen af 325 mio. kr. i Roma og Dominic Solanke er kommet til transferfrit fra Chelsea.

Men Jürgen Klopp er langtfra tilfreds. Tyskeren har rettet sigtekornet mod sit hjemland, hvor Naby Keita fra vicemestrene fra RB Leipzig står øverst på ønskelisten.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Klopp har udset sig den 22-årige midtbaneprofil, der var på årets hold i Bundesligaen, som forstærkning til den centrale del af Liverpools midtbane, hvor anfører Jordan Henderson var ude af spillet det meste af foråret.

Keita fik en forrygende debutsæson i Bundesligaen, hvor han scorede otte mål i 31 kampe for Leipzig.

Annonce:

Men Leipzig har signaleret, at klubben ikke er villig til at sælge klubbens guldfugl. Normalt plejer den slags kun at være et spørgsmål om penge. 

Klar med 600 mio. kr.
Paul Joyce, der er Liverpool-journalist på The Times og tidligere journalist på Liverpool Echo, mener at vide, at Jürgen Klopp har bedt Liverpool-toppen om at udfordre tyskerne i bestræbelserne på at finde ud af om, tyskerne står fast på Keita ikke er til salg uanset prisen.

Tyskerne har nemlig signaleret, at Keitas salgspris er i niveauet 70 mio. pund (600 mio. kr.). Og derfor har tyskerne forventet, at Liverpool og andre holder sig fra ham.

Den pris er Liverpool angiveligt parat til at imødekomme. Dog vil klubben have indført et par klausuler i forhold til betalingen.

Ifølge velinformerede Paul Joyce har Naby Keita også lyst til at skifte til Liverpool. Han er angiveligt blevet tilbudt en aftale på Merseyside til en værdi på 130.000 pund om ugen (1,1 mio. kr.).

Annonce:

Naby Keita har en frikøbsklausul på 48 mio. pund (408 mio. kr.), men den aktiveres først fra næste sommer. Hvis Klopp vil have sin yndlingsspiller nu, må han altså betale 22 mio. pund mere.

Hvis Liverpool og Jürgen Klopp får held med at hente Keita for 70 mio. pund vil det være klubrekord.  

Klubbens hidtil dyreste indkøb var Andy Carroll i 2011, da han kostede 35 mio. pund i Newcastle. Han blev hentet på transfervinduets sidste dag, men blev aldrig den store succes på Anfield. Han scorede blot seks mål i 44 kampe for klubben.

Kædet sammen med alle giganterne, men - nu er ny vanvids-transfer på vej

Hillsborough-tragedien: Politichef sigtet for 96 manddrab

Champions League-vinder skifter sport: Har sat kæk tatovering på højkant

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: