You'll never walk alone ...
Jo - det gør en del af ansatte i Liverpool lige nu - ifølge tidligere spillere.
Mens spillerne stadig hæver løn under corona-krisen, så har Premier Leagues førerhold sendt mange ansatte hjem på en ordning, hvor den engelske stat betaler 80 procent af deres løn.
Klubben betaler resten af lønnen, så de ansatte ikke lider økonomisk tab.
Det falder bestemt ikke i god jord hos flere Liverpool-koryfæer. De kunne tænke sig en ordning, som i FC Barcelona og Atletico Madrid, hvor spillerne er gået ned i løn for at redde andre ansatte i klubberne.
Dietmar Hamann, Jamie Carragher og Stan Collymore udtrykker undren på det sociale medie Twitter.
- Jeg kender ikke nogen Liverpool-fans, der vil have andet end afsky over, at de ansatte er blevet hjemsendt. Det er bare galt, skriver Stan Collymore.
Dietmar Hamann har en stor plads i ethvert Liverpool-hjerte. Han kom ind i pausen i Champions League-finalen mod AC Milan i 2005. På det tidspunkt førte italienerne 3-0, men englænderne vendte totalt det billede og vandt finalen.
Han er ikke mindre indigneret.
- Jeg er forbløffet over, at Liverpool udnytter ordningen og kræver 80 procent af lønningerne fra regeringen. Det er ikke det, som ordningen er skabt til. Det står i modsætning til den moral og de værdier, som jeg lærte at kende i klubben.
Jamie Carragher har spillet hele sin karriere i Liverpool og noteret for over 500 kampe. Han skriver:
- Nu er alt respekt og goodwill tabt. Det er skidt for Liverpool.
Han henviser til Liverpool FC's store arbejde i begyndelsen af krisen.
Ifølge Liverpool Echo er det ejerne Fenway Sports Group, der har bestemt, at de ansatte skulle sendes hjem og regningen sendes til den engelske stat.
Den engelske sundhedsminister har talt for, at også Premier League-spillere må tage ansvar under corona-krisen.