Modstanders stjerner hylder Liverpool-fan efter drabsforsøg

Romas træner talte om fan-balladen i Liverpool, da han tirsdag holdt pressemøde forud for returkampen i Rom, mens spillerne trænede i bluser til ære for den sårede Liverpool-fan

53-årige Sean Cox ligger fortsat i kunstigt koma, efter han blev overfaldet og efterladt med voldsomme hovedskader af Roma-fans inden Champions League-semifinalen mellem Liverpool og Roma i sidste uge.

To personer blev anholdt og sigtet for drabsforsøg efter overfaldet, og den italienske klub tog på det skarpeste afstand fra italienernes opførsel.

Og det gjorde Romas cheftræner, Eusebio Di Francesco, også på det obligatoriske pressemøde forud for returopgøret i Rom onsdag aften.

- Jeg er bange for, at der er rådne æbler i alle fangrupper. Der er tydeligvis nogen, som ikke tilhører de ægte fans, der har gjort noget meget forkert, og mine tanker og bønner går til familien.

- Klubben og jeg står skulder ved skulder med Sean Cox og hans familie, og vi står sammen mod al form for vold, lød det fra Di Francesco med henvisning til Sean Cox' familie, der stadig må vente på nyt om irerens fremtid. 

Romas spillere trænede tirsdag med bluser, der understreger, at italienerne har Sean Cox i tankerne.

Artiklen fortsætter under billederne.

'Forza Sean' stod der på Roma-spillernes træningsbluser. Foto: AP
'Forza Sean' stod der på Roma-spillernes træningsbluser. Foto: AP

Foto: AP
Foto: AP

Foto: AP
Foto: AP

Seneste nyt om Sean Cox' tilstand er, at specialister på Walton Neurological Centre i Liverpool arbejder på at vække den 53-årige mand fra den kunstige koma, han har været i siden overfaldet.

Liverpool advarer egne fans
For to dage siden udsendte Liverpool en række advarsler til de af deres fans, der tager turen til Rom for at støtte holdet i kampen for at nå finalen i Champions League.

Klubben advarer blandt andet fansene mod at opholde sig i specifikke dele af den italienske hovedstad, ligesom de opfordrer folk til ikke at gå til stadion til fods.

På pressemødet appellerede Roma-træneren dog til, at man alligevel kommer på stadion og nyder kampen.

- Klart størstedelen af Roma-fans er ægte og velmenende supportere. Der er uheldigvis hooligans alle vegne, og det er et stort problem, der er skadeligt for hele fodboldverdenen, så min opfordring til fans er at komme på stadion og nyde en sportsfest.

- Jeg håber, det bliver en fornøjelig aften i morgen, lød det.

Liverpool vandt første opgør 5-2 og har dermed et ganske fornuftigt udgangspunkt inden den afgørende kamp i Rom onsdag aften.

Nicklas Bendtner har fået ny kæreste - igen. Foto: Vidar Ruud/Ritzau Scanpix) Sport på vrangen Bendtner bekræfter: Hun er min nye kæreste

Alexander Zorniger har givet sine spillere to fridage i denne uge. Foto: Claus Bonnerup Brøndby Brøndby-aktien på vej op: Eksploderer med raketfart

Mens FCK er ved at finde melodien på banen, sidder William Kvist fast udenfor. Han må nøjes med spilletid sidst i kampene. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

1 kommentar
Vis kommentarer