Nu gider Balotelli slet ikke gå...

Den italienske fodboldstjerne er blevet glad for segways. Måske lidt for glad

Se Balotelli og venner kegle rundt på segways

Mario Balotelli scorede blot en enkelt gang i sidste års udgave af Premier League, så den 24-årige Liverpool-angriber må være ivrig efter at revanchere sig i den nye sæson.

Lige nu er han på preseason-tur med resten af mandskabet, og det ser ikke ud til, at han overanstrenger sig udenfor fodboldbanen.

Mario Balotelli har mistet sin adoptivfar, Francesco, som er død efter længere tids sygdom (Foto: AP) Premier League Balotelli ramt af familietragedie

I hvert fald viser det sig, at 'Super-Mario' har fået en noget speciel forkærlighed for Segways. Derfor bliver den excentriske angriber ofte set på netop sådan en.

Det har fået fodboldfans i massevis til at reagere, og det har givet Balotelli endnu en grund til at tænke 'Why Always Me'.

De fleste mennesker vil nok forbinde transportmidlet med guidede ture rundt i diverse storbyer, men det er altså ikke kun turister verden over, der er blevet glade for det aparte transportmiddel.

Se Balotelli og venner kegle rundt på segways i playeren øverst på siden

(Foto: AP) Premier League Trods mareridtsæson: Balotelli bliver i Liverpool

Den kontroversielle angriber har været i søgelyset flere gange. Her stritter han med langemanden til en flok United-fans

10 kommentarer
Vis kommentarer