Rodgers: Alexis skulle have været vores nøglespiller

Brendan Rodgers ærgrer sig stadig over, at det ikke lykkedes Liverpool at hente Alexis Sanchez til Anfield denne sommer

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Når Liverpool søndag tørner sammen med Arsenal, så bliver Brendan Rodgers nødt til at forholde sig til, hvordan Liverpool skal standse Arsenals farlige chilener, Alexis Sanchez, som blev hentet til Arsenal denne sommer.

Og netop den transfer ærgrer stadig Brendan Rodgers, som selv havde snørren ude efter Sanchez, som han så som den ideelle afsløser for Luis Suarez, som skiftede til FC Barcelona.

- Han (Alexis Sanchez red.) er en verdensklassespiller, som har enestående kvaliteter og en endnu større arbejdsiver. Han ville have været perfekt for vores hold, men han tog den besutning, som var bedst for ham.siger Brendan Rodgers til Sky Sports.

- Jeg tror, at hvis man kigger på, hvordan jeg gerne vil have holdet spiller, så er fart et nøgleord. Ikke kun når vi har bolden, men også når det kommer til presset og intensiteten.

- Alexis Sanchez blev set som en potentiel nøglespiller, der kunne have bygget videre på, vi allerede havde i Luis Suarez. Så at vi ikke fik ham var naturligvis enormt skuffende, men så snart han ikke længere kunne hentes, så var det sådan det var. Så måtte vi fokusere på det, vi havde, siger Brendan Rodgers.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+