Luft til Wenger: Nye stjerner slår til i tiltrængt Arsenal-triumf

Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan scorede begge, da Arsenal slog Watford 3-0

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Arsenal havde inden søndagens kamp tabt tre kampe på stribe i Premier League, men den stime blev brudt på hjemmebane mod Watford.

Shkodran Mustafi åbnede scoringen allerede efter otte minutter, inden Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan begge kom på tavlen og gav lidt valuta for de mange millioner, Arsenal pungede ud for at hente dem til klubben i januars transfervindue.

Kickstartet af dødbold
Arsenal har ellers tabte de seneste to Premier League-opgør mod Watford, men frygten for en gentagelse forstummede otte minutter inde i kampen, da et præcist Mesut Özil-frispark blev headet kraftfuldt i nettet af Mustafi.

Artiklen fortsætter under tv-klippet..

Arsenal havde flere gode tilbud i begyndelsen af kampen, men deres defensive problemer blev endnu en gang udstillet, og kun en velspillende Petr Cech var flere gange årsag til, at Watford ikke kom på tavlen i første halvleg.

Det gjorde Arsenal til gengæld igen i anden halvleg, da Aubameyang afdriblede den vikariende Watford-keeper Orestis Karnezis og sparkede bolden i tomt mål efter oplæg fra Henrikh Mkhitaryan, inden armeneren selv øgede til 3-0 - på oplæg af: Pierre-Emerick Aubameyang.

doc6z84d1w066qw6iysifw.jpg
I mellemtiden præsterede Troy Deeney dog et af sæsonens dårligere straffespark, da han misbrugte chancen for at score fra 11 meter med en afslutning i midten af målet - lige på Petr Cech.

Med sejren er Arsenal otte point efter Chelsea på femtepladsen, mens der fortsat er yderligere to op til Tottenham, der dog spiller senere søndag mod Bornemouth.

SE ALLE MÅL I KLIPPET ØVERST

Arsenal-stjerne siger stop: Kvæler brækfornemmelse så der kommer tårer

Superliga-trænere raser: 'Det er håbløst!'

Helt hold kan forsvinde fra Brøndby

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+