Lurer på Barcelona: Kæmpe lønforhøjelse venter Eriksen

Christian Eriksen undersøger interessen fra Barcelona, men skal han væk fra Tottenham, skal der presses på i lang tid, og klubben vil tilbyde ham kæmpe løn, hvis han bliver, vurderer ekspert

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Spansk avis afslører: Nu taler Eriksen-lejren med Barcelona

Onsdag kunne den spanske avis El Mundo Deportivo melde, at Christian Eriksen har bedt sin agent undersøge, om FC Barcelona er reelt interesseret i danskeren denne sommer.

I England forventer journalisten Gary Jacob, der følger Tottenham for The Times, dog ikke, at London-klubben lader Eriksen skifte denne sommer.

- Barcelona vil være et step up for Eriksen, men der har været den snak i lang tid, uden det er blevet til noget, og så er det også spørgsmålet, om det er muligt eller ikke muligt at lægge pres på Tottenham, siger Jacob til Ekstra Bladet.

- Walker skiftede væk i sommer, og vil du væk fra Tottenham, så skal du presse meget hårdt på.

- Berbatov pressede hårdt på i et år, Modric pressede hårdt i et år, og Bale gjorde det samme. Jeg ved ikke, om Eriksen er den type person, siger Jacob.

Artiklen fortsætter under billederne

AP_854018892032.jpg

doc6yo781f8989nym8h94m.jpg

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Derfor er Christian den bedste siden Laudrup

Christian Eriksen har to år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, og det begynder at koste på den pris, som Tottenham kan kræve, ligesom Eriksens alder på efterhånden 26 år også begynder at blive en faktor.

- Hvis han skal sælges nu, så vil han nok koste mellem 50 og 60 millioner pund (426-511 millioner kroner, red). Men jeg vil blive meget overrasket, hvis de sælger ham til sommer, siger Jacob.

Det kommer også til at have betydning, om Eriksen vil skrive under på en ny kontrakt.

- Tottenham har syv-otte spillere, der bliver tilbudt ny kontrakt denne her sommer, og Christian Eriksen er en af dem.

- Lige nu får Eriksen nok omkring 60-70.000 pund (511-596.000 kroner, red) om ugen, men med en ny kontrakt tror jeg, at han vil kunne nå op på 110.000 pund (937.000 kroner, red) om ugen plus bonusser.

- Det er kun Hugo Lloris og Harry Kane med 120.000 pund (1.022.000 kroner, red ), der tjener mere. Men Kane skal nok også have en ny og bedre kontrakt til sommer, siger Jacob.

Eriksen ville også komme på holdet i Manchester City:

Eriksens geniale stikpille: - Den appellerer han sikkert også

Tottenhams problem er så, at klubbens nye stadion bliver væsentlig dyrere end beregnet, og det kan sætte klubben i en svær situation. For skal pengene fra Champions League gå til at forlænge med spillere, købe nye eller til hullet efter det nye stadion.

- Tottenham er meget sensitive omkring det, fordi Arsenal, da de byggede nyt stadion, var tvunget til at sælge, og det vil Tottenham helst ikke, siger Jacob.

- Eriksen er en af de vigtigste spillere efter Kane, og det vil være et stort tab for klubben, hvis de mister deres playmaker. Men det har været en lidt blandet sæson for ham. Jeg synes, at han har spillet mange gode kampe, men også nogle mindre gode, siger The Times-journalisten om danskeren, der trods alt kom på spillernes udgave af årets hold i Premier League og leverede både ti mål og ti assists i ligaen.

Udover Eriksen ventes Tottenham at tilbyde nye kontrakter til spillere som Dele Alli, Jan Vertonghen, Kieran Trippier, Harry Kane og Ben Davies denne sommer, mens meldingerne i Spanien ifølge El Mundo Deportivo går på, at Barcelona i virkeligheden ikke er så interesserede i danskeren lige nu.

Barcelona ser vinterens køb af Philippe Coutinho som erstatningen for ikonet Andres Iniesta, mens Antoine Griezmann og brasilianske Arthur i Gremio skulle være sommerens to store transfermål.

Afslører: 16-årige Eriksen pissede på stjernen

Dansk agent afslører: Sådan sælger man til FC Barcelona

Eriksen har besluttet sig: Kan rejse hjem midt under VM

 

De afslører fodboldlandsholdet bag facaden: Tinder-profiler og kaos-regime

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+