Lykkelig Leicester-profil: Jeg kunne kysse Hazard

Christian Fuchs fortæller, at han kunne kysse Eden Hazard for det mål, han lavede mod Tottenham i mandags, som gjorde, at Leicester blev engelske mestre

At Leicester er engelske mestre er nok noget af det vildeste, der er sket længe i fodboldens historie. Måske endda en større sensation, end da Danmark vandt EM-guldet i 1992.

Leicester-profilen Christian Fuchs fortæller lidt om de følelser, der løb igennem hans krop, da dommeren fløjtede af i mandags, efter Tottenham fik 2-2 mod Chelsea.

- Åh Gud, da dommeren fløjtede af. Det var helt utroligt. Jeg kunne ikke sidde stille eller stå, for det var en meget spændende kamp. De var foran 2-0, men jeg havde følelsen af, at Chelsea godt kunne komme tilbage. Eden Hazard spillede fantastisk. Jeg kunne kysse ham for det mål, han lavede. Jeg har stadig ikke forstået, hvad det er, vi har udrettet, siger Fuchs til Talksport.

Se også: Milliardæren bag Leicester: Mød hr. Srivaddhanaprabha

Se også: Ståle: Leicester ender uden for top-ti næste år

Talksport-værterne spurgte, om der var en risiko for, at de etablerede stjerner på holdet ville forlade klubben til sommer.

- Der er en risiko for, at der er nogle spillere, der forlader klubben. Men det er et fantastisk hold at spille for med Champions League næste sæson, så der er ting, der gør, at vores spillere stadig kan blive i klubben i et år eller to yderligere.

Den østrigske anfører roser også sin manager.

- Det ville være fortjent, hvis Ranieri får en statue. Han har gjort så meget for byen.

Leicester tager lørdag aften imod Everton på King Power Stadium. Et opgør, hvor PL-pokalen bliver løftet.

Se også: Helten Hazard: Leicester har fortjent det

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere