Lykkelig Solskjær: Det her vil jeg nyde

Uniteds nye manager lægger ikke skjul på sin glæde over igen at arbejde sammen med Paul Pogba

Han var glad.

Selvfølgelig var han glad. Og lettet.

For lørdagens debut som Manchester United-manager var ikke alene forløbet godt. Den var gået ud over al forventning. For ham selv, for klubben og for holdet.

5-1 på udebane over Cardiff City og arbejdsro hen over julen.

Det gode humør, som norske Ole Gunnar Solskjær er kommet ind i klubben med denne uge var ikke alene smittet af på spillerne på banen, det strømmede også ud over interviewet efter kampen.

- Det var en fantastisk start. Der er stadig ting at arbejde med, men det her vil vi nyde, sagde nordmanden.

- Vi vidste, at vi ikke skulle slås med dem. For der ville de være bedre end os. Bolden skulle ned på jorden, pasningerne skulle være hurtige, og vi skulle være hurtige. Og det synes jeg vi viste ved det tredje mål, sagde Solskjær med henvisning til Anthony Martials næsten perfekte scoring i 2. halvleg, da han havde kombineret sig elegant gennem Cardiffs defensiv med hjælp fra lækre pasninger fra Paul Pogba og Jesse Lingard, inden han passerede Neil Etheridge i Cardiff-målet.

En kvalitetsspiller
Et regulært drømmemål, der sendte Uniteds medrejsende fans i ekstase.

Der har været sagt og skrevet en del om Pogba i forbindelse med fyringen af José Mourinho og ansættelsen af Solskjær. Dels var det tydeligt for enhver, at den hundedyre og lettere kontroversielle franskmand ikke var pot og pande med Mourinho. Til gengæld kender han Solskjær fra tidligere samarbejde.

Og Pogba spillede en god kamp mod Cardiff.

- Han kommer jo med det, han kan. Han er en kvailtetsspiller, jeg har arbejdet med ham før. Og jeg har nydt de sidste par dage, og det kommer jeg til de næste fire-fem måneder, sagde han med et smil.

United er nummer seks i Premier League - otte point efter Chelsea og Arsenal på de næste pladser. 2. juledag venter Huddersfield Town hjemme på Old Trafford. Derefter møder de Bournemouth hjemme 30. december, inden Newcastle United på udebane slutter jule- nytårsprogrammet af 2. januar.

Mario Mandzukic blev matchvinder for Juventus lørdag aften i Rom. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via AP Italiensk fodbold Juventus' vilde sæson fortsætter

Tysk fodbold Fransk stjerne stråler for Bayern

Engelsk fodbold Kæmpe sensation: City-chok sender Liverpool på guldkurs

 

2 kommentarer
Vis kommentarer