Måber over to gude-kasser: - Hvad er det, der foregår?!

To langskudsmissiler stjal fokus, da Tottenham smed point hjemme mod West Ham

Tottenham og Christian Eriksen mistede torsdag aften et vigtigt skridt i jagten på top-fire i Premier League, da bysbørnene West Ham fik 1-1 med fra Wembley.

West Ham-fans kan takke Pedro Obiang for det ene point, idet spanieren efter 70 minutter kanonerede føringsmålet ind bag Hugo Lloris i en ellers ikke særlig underholdende fodboldkamp.

Men Obiangs mål, hans andet i Premier League i sæsonen, kan i hvert fald godt tåle en gentagelse eller to. Selv Viasats medkommentator, Jan Mølby, var imponeret.

Du kan nyde Obiangs dunderdrøn øverst i artiklen og høre Werge og Mølbys begejstring.

Tordenhugget fra Obiang lignede længe kampens eneste mål, men så tog Tottenhams sydkoreaner, Heung-Min Son, sagen i egne fødder og hamrede udligningen i kassen seks minutter før tid med et måske lige så fornemt missil fra distancen.

Begge scoringer kan i hvert fald godt komme på kandidatlisten til årets mål i Premier League. Og ikke kun i kalenderåret 2018, men i sæsonen 2017/2018.

Se også Sons flotte udligning øverst i artiklen.

Selv om det ikke har den vilde betydning i det store billede, så går debatten på de sociale medier netop nu på, hvilket af de to langskudsdrøn, der var bedst sat ind.

Du kan give din mening til kende her:

Obiang vs. Son

Tottenham er efter torsdagens derbydeler placeret på femtepladsen med 41 point efter 22 kampe. Liverpool har 44 point på fjerdepladsen, mens Manchester City topper tabellen med 62 point.

Hør Christian Eriksens tanker om det vilde West Ham-mål:

Læs mange flere nyheder om Premier League herunder:

Eriksen og Tottenham snubler mod London-rival

Håner spiller med død søn: Nu risikerer han livstid

Andreas Christensen sikrer historisk hattrick

Raser over dommeren og joker med selvmord