Målene vælter ind - men det er ikke Schmeichels skyld

Den danske landsholdskeeper og Leicester lukker mange mål ind denne sæson - men det er nu ikke danskerens skyld, siger Claudio Ranieri

Kasper Schmeichel i aktion for Danmark. (Polfoto)
Kasper Schmeichel i aktion for Danmark. (Polfoto)

Det går egentlig ganske glimrende for Leicester City denne sæson i Premier League.

Efter ni runder er Kasper Schmeichels klub placeret på en fremragende femteplads - lige i hælene på Arsenal, Manchester United og West Ham.

Men målscoren fortæller historien om en defensiv, der langt fra er så sikker, som klubbens italienske manager Claudio Ranieri kunne ønske sig.

Hele 17 mål er der gået ind, hvilket kun ses værre hos Sunderland, Newcastle og Norwich i ligaen.

- Jeg arbejder dagligt med defensiven på holdet. Jeg er bevidst om, at jeg er en italiensk manager, og når vi får et mål imod os, skærer det i mit hjerte, siger han ifølge Daily Express med reference til defensiven, der historisk set er italienske holds varemærke.

En naturlig kritik rettes altid mod målmanden, men i Schmeichel ser Ranieri til gengæld ingen problemer.

Har lovet alle pizza
- Kasper gør det rigtig godt. Han er afslappet omkring det og meget glad, siger Ranieri til avisen.

Leicester og Schmeichel har lukket mål ind i samtlige ni kampe - og sågar også Liga Cup-kampen mod Bury fra tredjebedste række, siden Ranieri trådte til i sommer.

- Hele holdet stræber efter et clean sheet og arbejder for det. Og før eller siden lykkes det, og så kan det være, vi laver seks eller syv. Omvendt, ender man med at spille uafgjort eller vinde, så må jeg jo bare lukke øjnene for det, siger Ranieri.

- Kasper gør det virkelig godt, og det er ikke et problem for ham. Jeg er glad for ham, siger italieneren om sin danske keeper.

Ranieri har i øvrigt lovet pizza til hele banden, når det lykkes at holde nullet. Første forsøg er dagens kamp mod Crystal Palace.

0 kommentarer
Vis kommentarer