Annonce:
Annonce:

Målhelten Eriksen drømmer om titlen

Christian Eriksen blev matchvinder, da Tottenham med årets første sejr skød sig tilbage i titelkampen i Premier League

Christian Eriksen blev dobbelt målscorer for Tottenham. (Foto: AP)
Christian Eriksen blev dobbelt målscorer for Tottenham. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Hold op, hvor lørdagens hjemmekamp mod Sunderland kom lige tilpas for Tottenham og Christian Eriksen.

4-1 vandt Spurs, der i den grad havde brug for den første sejr i 2016 efter det bitre midtugenederlag til Kasper Schmeichel og sensationsholdet fra Leicester.

Tottenham i hopla: Se Eriksens to mål

Eriksen, han havde brug for personlig succes efter en skuffende periode, hvor han både har været sendt på bænken og været genstand for hård kritik fra tilhængerne, der havde mistet tålmodigheden med danskeren, som hverken på måltavlen eller ude på banen har været i stand til at gentage sidste sæsons flotte bedrifter.

Men så kom fynboens 'lykkehold' til White Hart Lane og gav Eriksen og Tottenham den forløsning, der var stærkt tiltrængt.

Annonce:

To gange nettede Christian Eriksen, der igen havde udgangspunkt i venstre side, selvom avisen Evening Standard fredag kunne afsløre, at han på et møde med manager Mauricio Pochettino havde luftet sit ønske om at spille mere centralt.

 Her udligner Eriksen mod Sunderland: 

Først, da Lee Cattermole var så venlig at dirigere hans udligning til 1-1 op i nettaget efter, at Eriksen minuttet inden med et boldtab havde været medvirkende til, at Patrick van Aanholt kunne åbne scoringen. Og siden, da hans afslutning fra distancen endte helt oppe i det ene målhjørne via en modspiller. Det er nu blevet til fem mål i fire kampe mod 'The Black Cats', som altså ikke varsler uheld, når Christian Eriksen er på måljagt.

Så kunne Christian Eriksen smile og sende den hjerteformede jubel, Gareth Bale har gjort til sit varemærke, op på tribunen, inden han efterfølgende kunne lade sig kåre som 'man of the match'.

Forundret Eriksen til topmøde i Tottenham

Sejren betyder, at Tottenham fra fjerdepladsen stadig holder snor i top tre, og danskeren erkender, at Tottenham kan spille en rolle i titelkampen.

Annonce:

- Selvfølgelig er det en kompliment, når folk siger, at vi kan være med i kampen om mesterskabet, siger han til engelske BT Sport.

- Det skræmmer forhåbentlig modstanderne, at vi har et meget stærkt hold. Vi er unge, men vi er stærke. Vi må se, hvad det kan føre til, siger Christian Eriksen, der med lørdagens to scoringer har fordoblet sin sæsontotal i Premier League.

Her fordobler Eriksen sin sæsonhøst i Premier League:

Indtil Eriksens noget heldige udligning kort før pausen havde hverken han eller Tottenham dog imponeret i en første halvleg med masser af boldtab. Også fra den danske playmaker, hvilket han da også erkender.

- Vi smed for mange bolde væk i første halvleg. Men vi viste vores styrke, da vi kom bagud. Når vi ikke mistede den, var vi meget rolige på bolden og spillede den godt rundt.

Næste opgave for Christian Eriksen bliver onsdagens omkamp mod Leicester og Schmeichel i FA Cup'en.

Schmeichel og co. tager fusen på Tottenham og Eriksen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: