Målmand ryster Chelsea: Har akut hjemve

Ifølge den spansek sportsavis AS er Thibaut Courtois interesseret i et skifte til Real Madrid, og Champions League-vinderne gengælder kærligheden

Det kører ikke helt for Chelseas mestre, og nu har manager Antonio Conte fået endnu et problem at forholde sig til.

Den belgiske stjernemålmand Thibaut Courtois ønsker ifølge den spanske sportsavis AS at skifte til Real Madrid.

Ifølge avisen skulle Real Madrid have fået klare indikationer fra Courtois-lejren om, at den store keeper vil til den spanske hovedstad, og de spanske mestre skulle angiveligt gengælde kærligheden.

Thibaut Courtois har kun halvandet år tilbage af sin aftale med Chelsea, der derfor opererer med en plan A og en plan B.

Plan A er at give Courtois en ny kontrakt, der ville gøre ham til den bedst betalte målmand i verden.

I maj afviste belgieren Premier League-klubbens første tilbud. Courtois ønsker en fordobling af sin løn, så han fremover får 200.000 pund om ugen (ca. 1,67 mio. kr.).

I de seneste uger har Courtois’ repræsentanter holdt møder med Chelsea om en ny kontrakt, men ifølge AS er der ikke rigtigt skred i forhandlingerne.

16.1.31884493 (1).jpg
De bliver yderligere kompliceret af, at Thibaut Courtois’ eks-kæreste bor i Madrid med deres to børn. Den tidligere Atlético Madrid-målmand vil derfor gerne tilbage til den spanske hovedstad, som han anser som sit hjem.

I Madrid er der samtidig kraftige spekulationer om Real-målmand Keylor Navas’ fremtid på Estadio Santiago Bernabéu.

Han har været plaget af skader og ikke ramt det niveau, han tidligere har vist. Alt tyder derfor på, at Real Madrid til januar henter Athletic Bilbaos talentfulde Kepa Arrizabalaga.

Real Madrid er indstillet på at indløse hans frikøbsklausul på 20 millioner euro (ca. 150 mio. kr.), og han ventes at blive klubbens eneste transfer i januar.

I den spanske hovedstad kan han i næste sæson meget vel komme til at konkurrere med Courtois om pladsen mellem stængerne.

For bliver Chelsea og Courtois ikke enige om en forlængelse, iværksætter London-klubben plan B: Et salg af belgieren med de lange fangearme.

Som mulig Courtois-afløser på Stamford Bridge spekulerer AS i Sevillas Sergio Rico og Atlético Madrids Jan Oblak.

Thibaut Courtois har haft mange store redninger i Chelsea. Gense en af de største fra sidste sæsons opgør mod Sunderland:

Fruen siger nej: Premier League-stjernen må blive

90 minutter om Premier League: Her skal din klub købe ind