Målmandskabale i United kan åbne døren for Lindegaard

Anders Lindegaard er på vej tilbage som reservekeeper i Manchester United, og en forlængelse er endda i spil

Anders Lindegaard kan ende med at blive i Manchester United trods manglende spilletid (Foto: Claus Bonnerup)
Anders Lindegaard kan ende med at blive i Manchester United trods manglende spilletid (Foto: Claus Bonnerup)

Det har længe lignet sommerens sikreste danske transfer.

Anders Lindegaard ud af Manchester United i et klubskifte, der skulle sikre målmanden mere spilletid. Den tidligere landsholdsmålmand har det meste af foråret været reduceret til tredjemålmand i mægtige Manchester United efter førstevalget David de Gea og tidligere Barcelona-keeper Victor Valdés.

Ham hentede manager Louis van Gaal ind allerede i januar, og Valdés er nu tilbage på topniveau efter en længere skadesperiode, der ødelagde tiden efter han kvittede Barcelona.

Lindegaard har med Valdés i truppen været helt ude i kulden som tredjemålmand, men nu lysner det pludselig, og det er faktisk blevet mere sandsynligt, at han bliver i Manchester United.

Her er Nickals Bendtner i kamp mod Mönchengladbach, men lørdag aften sad han på bænken i hele kampen, da Wolfsburg blev tyske pokalmestre. Festen gik danskeren ikke glip af. Alt tyder på, at Bendtner skippes af, når transfervinduet åbner. Foto: AP Sport og Spil Exit Bendtner? De står også foran klubskifte

I Manchester United forbereder den engelske storklub sig på at slippe David de Gea, der er på vej til Real Madrid.

Den spanske landsholdsmålmand har ifølge meldingerne allerede taget afsked med United, og nu handler det om, at klubberne finder en løsning på transfersummen, som givetvis ender i omegnen af 250 mio. kr.

Mens de fleste spekulerer i, hvem United så henter ind som ny målmand, så lyder det fra engelske pressekilder med god indsigt i Manchester United, at den mest sandsynlige kabale hedder, at Victor Valdés rykker op som førstemålmand, og Anders Lindegaard bliver taget tilbage som reserve.

Meldingerne går på, at Louis van Gaal føler sig godt dækket ind på målmandsposten med de to, og hellere vil bruge pengene på forstærkninger på andre positioner.

David de Gea har ifølge spansk journalist nu takket ja til at skifte til Real Madrid (Foto: AP) Premier League Rygter i nat: De Gea har sagt ja til Real Madrid

Det har også kun været mediespekulationer, at United er begyndt at henvende sig på andre målmænd som Tottenhams Hugo Lloris. Umiddelbart tyder ikke meget på, at man er på markedet efter en ny målmand.

Hvis man holder fast i planen med Valdes og Lindegaard som truppens to bedste målmænd, så vurderer engelske pressekilder endda, at klubben godt vil forlænge med Lindegaard, som har kontrakt frem til 2016.

Lindegaard tjener omkring 18 mio. kr. om året i United og har i en alder af 31 år det fint med at være reservemålmand i en af verdens største klubber.

Positionen som tredjemålmand kunne danskeren dog ikke acceptere, så det vil kræve, at David de Gea skifter væk.

Det her navn vil blive nævnt 50.000 gange i den internationale sportspresse hen over sommeren. (Foto: Italiensk fodbold Storklubber i sommerens vildeste budkrig

Fordelen med Anders Lindegaard vil være, at man har en solid reservemålmand, der så fuldstændig accepterer rollen som backup for Valdés.

Anders Lindegaard har nydt sommerferien i selskab med sin modelkone Missé Beqiri (Foto: Privat)
Anders Lindegaard har nydt sommerferien i selskab med sin modelkone Missé Beqiri (Foto: Privat)
 

Anders Lindegaard skal i hvert fald møde ind til første træning i begyndelsen af juli, og siden er det planen, at han skal med holdet på sommerturne i USA, hvor de blandt andet møder Treble-vinderne FC Barcelona 25. juli i Chicago.

- Der er stadig mange brikker, der skal gå op for os. Vi kender endnu ikke den endelige trup, men vi har en god fornemmelse af, hvor vi skal ud og forstærke os, og hvem vi har i truppen, der kan erstatte dem, der muligvis bliver solgt, sagde United-manager Louis van Gaal forleden om sommerplanerne.

18 kommentarer
Vis kommentarer