Målmaskinen snupper vild rekord på sidste spilledag

Liverpool-angriberen Mohamed Salah har netop slået rekorden for flest mål i en sæson og har også vundet den prestigefulde pris som årets spiller i Premier League

Mohamed Salah er blevet udnævnt som årets spiller i Premier League, hvilket er den tredje pris af sin slags, angriberen har modtaget.

Han har nemlig allerede vundet foreningen for fodboldjournalister- og PFAs priser for årets spiller. I sidste måned afslørede PFA, der er en slags engelsk pendant til spillerforeningen i Danmark, foreningens liste over de seks nominerede spillere til prisen.

På listen var Kevin De Bruyne fra Manchester City, David De Gea fra Manchester United, Harry Kane fra Tottenham Hotspur, Leroy Sane fra Manchester City, David Silva fra Manchester City og endelig vinderen, Mohamed Salah, fra Liverpool.

doc6zxsxqansb91ndia16ej.jpg
Egyptisk målmaskine
Den egyptiske stjerne har scoret 32 mål i 38 ligekampe i sin første sæson i Liverpool, siden han skiftede fra Roma for 290 millioner kroner, hvilket er ny rekord.

Salah, der tidligere spillede i Premier League for Chelsea, har scoret svimlende 44 mål i sammenlagt 50 kampe for Liverpool. 32 mål i Premier League, 11 i Champions League og et enkelt i  FA-cuppen denne sæson.

Har slået Ronaldos rekord
Den 25-årige har netop slået rekorden på 31 mål i en sæson med 38 kampe, der blev holdt af Alan Shearer (Blackburn Rovers, 1995-96), Cristiano Ronaldo (Manchester United, 2007-08) og Luis Suarez (Liverpool, 2013-14).

Shearer (Newcastle United, 1993-94) og Andy Cole (Manchester United, 1993-94) deler sammen rekorden på 34 mål i en sæson med 42 kampe.

Rasende CL-fans: Vanvittige hotel-priser er 100 gange højere end normalt!
CL-finalist tjener kassen: Bor stadig hjemme hos mor
Skandaløse scener: Børn chokerede med hagekors og nazi-hilsner
Mølby: Han er det bedste valg for Arsenal

55 kommentarer
Vis kommentarer