Manager afslører nyt om Eriksens fremtid

Der er ikke blevet løftet meget slør omkring Christian Eriksens fremtid, men nu giver Tottenhams manager et indblik

Highlights: Christian Eriksen reddede Tottenham til slut mod magiske Matthew Ryan

Gennem længere tid har der været alarmerende tavshed omkring Christian Eriksens situation i Tottenham.

Ingen forlydender om forhandling mellem de to parter i de engelske medier og til gengæld spandevis af historier om mulige destinationer i de andre store europæiske fodboldlande.

Nu giver Spurs-manager Mauricio Pochettino endelig lidt information fra sig: Klubben vil forhandle kontrakt med danskeren, når sæson er forbi.

- Det er en meget speciel situation, sagde han efter Brighton-kampen, hvor Eriksen blev matchevinder.

- Jeg håber og ønsker, at Christian bliver hos os i fremtiden, men jeg tror, at både vi og Christian er åbne, så vi må se, hvad der sker.

- Det er for tæt på slutningen på sæsonen, og der er masser af tid til at tale efter. Det vigtigste nu - ikke bare for ham, men for alle - er at holde fokus på det, vi gerne vil opnå.

Finten med at vente til efter sæsonen er, at begge parter ville vide, hvad de går ind til. Potentielt kan klubben stå med et Champions League-trofæ i hånden...

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

- Når man spiller mod de store hold, er det fedt. Det er dem, jeg gerne vil måle mig med, så jeg skal vise, at jeg kan være på niveau med dem. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Hjemme hos Braithwaite: Folk forveksler selvtillid med arrogance

- Hvad vi lavede? Vi drillede John Sivebæk, fortæller Thomas Gravesen om sin indtog i Real Madrid i 2005. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Tøffe og Graver afslører: Sådan var den vilde tur til Madrid

Kontrakten med Eriksen løber til sommeren 2020.

Spurs er presset til at finde en hurtig løsning, da playmakerens pris ved et salg vil være højest denne sommer. Venter klubben et halvt år vil de være presset af det snarlige udløb og kan ikke forlange så meget for deres guldfugl.

Allerhelst vil de nok bare gerne beholde ham, men den danske stjerner har alle trumferne på hånden nu, så han behøver ikke at haste noget igennem.

Eriksen selv holder dog fokus stift rettet mod spillet på banen. Han var meget glad for, at holdet fik resultatet, der sender dem foran de andre top-3-bejlere.

- Det er meget vigtigt, at vi bliver, hvor vi er. Vi så de andre resultater, så vi vidste, hvad der var på spil. Vi skulle vinde, der var ikke andre muligheder.

Se også: Grim optakt til storkamp

Se også: Hareide i kæmpe kovending: Tager dansk stjerne til nåde

Se også: Brændte banen af for FCK: Tidligere Superliga-stjerne vender hjem

Camp Nou har plads til næsten 100.000 tilskuere. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Undgå at blive flået: Sådan sparer du flere tusinde på fodboldrejsen

51 kommentarer
Vis kommentarer