Manager bliver hovedrig hvis Leicester vinder guld

The Times beretter, at Claudio Ranieri vil få 64 millioner kroner i bonus, hvis Leicester vinder mesterskabet

Hør mere her!

Leicester-manager Claudio Ranieri kan se frem til en bonus på små 64 millioner kroner, hvis klubben som ventet vinder det engelske mesterskab.

Det beretter avisen The Times.

Den 64-årige italiener har ifølge avisen forhandlet en række fordelagtige bonusaftaler hjem med Premier Leagues overraskende førerhold, der søndag kan vinde titlen med en udesejr over Manchester United.

Et mesterskab vil udløse fem millioner pund svarende til 48 millioner kroner, hvilket er mere end tre gange Ranieris årsløn.

Derudover har Kasper Schmeichels chef sikret sig en bonus på 100.000 pund svarende til en lille million kroner for hver placering, Leicester slutter over 18.-pladsen.

Det betyder ifølge The Times, at Claudio Ranieri kan putte yderligere godt 16 millioner kroner i lommen, hvis holdet slutter på førstepladsen.

Sammenlagt vil mesterskabet udløse bonusser på 64 millioner kroner til italieneren, der er i gang med sin første sæson i Leicester.

Da Ranieri blev ansat for trekvart år siden var det ifølge avisen til en årsløn på 1,5 millioner pund svarende til 14 millioner kroner. Lige nu forhandler parterne om en forlængelse.

Leicester flirtede i sidste sæson med nedrykning, og der var ikke mange fodboldeksperter, der havde forudset, at holdet et år senere ville kæmpe med om mesterskabet.

Før sæsonens tre sidste spillerunder har Leicester et forspring på syv point til de nærmeste forfølgere fra Tottenham.

Hør mere om Leicesters vinderchancer her

Stine Gyldenbrand Schmeichel har været sammen med Danmarks førstekeeper siden 2004 (Foto: Kenneth Meyer) Premier League 'Jeg er 29, har to børn og er gift - folk ser mig stadig som Peters søn'

Plus Halifax, Bolougne, Mainz og arbejdsløs: Her var Leicester-heltene for fem år siden

20 kommentarer
Vis kommentarer