Manager lovpriser kampafgørende Eriksen

Den danske playmaker var endnu engang på pletten for sin klub Tottenham, og klubbens manager, Mauricio Pochettino, er da ovenud lykkelig for at have Eriksen på sit hold

Den mest scorende midtbanespiller i Premier League.

Nej, det er hverken Citys ivorianske stjerne Yaya Toure eller Chelsea kreatør Eden Hazard, der kan glæde sig over den titel.

I stedet er det danske Christian Eriksen, der løber med en stor del af opmærksomheden lige pt. i den bedste engelske række, og den 22-årige Tottenham-spiller kan glæde sig over, at han er den mest træfsikre midtbanespiller i Premier League med sine ni scoringer.

For anden uge i træk scorede han direkte på frispark, da han krøllede bolden i mål bag ved West Bromwich-keeperen til en 1-0-føring efter blot syv minutter.

Prisen stiger: Så dyr er Eriksen

Og Eriksens manager, Mauricio Pochettino, lovpriser da også sin playmaker, der ellers har for vane at score afgørende mål i slutningen af kampene.

- Han er en meget vigtig spiller for os - det er helt åbenlyst. Han er altid til stede på de afgørende tidspunkter i kampene, og han har scoret mange mål i de døende minutter. Det er meget vigtigt for holdet, sagde manageren til pressemødet efter 3-0-sejren over West Brom.

Eriksen har før i tiden ikke været så afgørende rent scoringsmæssigt for sine hold - og den danske landstræner Morten Olsen var da også ude og kritisere den danske playmaker for ustabile præstationer - især på landsholdet. 

Tottenham-spilleren har dog siden da taget skeen i den anden hånden og leveret på topniveau - noget som hans træner også har bemærket.

- Han havde lidt problemer på landsholdet i starten af sæsonen, men vi har altid haft en tiltro til ham, og han har forbedret sig meget siden da. Christian er kun 22 år, og han skal bruge tid til at udvikle sig endnu mere - potentialet er der ihvertfald, udtalte Pochettino.

Eriksens landsholdskammerat og tidligere medspiller i Ajax, Nicolai Boilesen er også glad for at se sin landsmand i omdrejninger i en af de største ligaer i verden.

- Der har været meget kritik af ham - at han ikke var afgørende nok. Det er dejligt at se, at han scorer vigtige mål nu. Christian har altid være god til at lægge op til andre - også i Ajax-tiden. Men scoringerne har manglet - indtil nu. Jeg tror, han kommer til at blive endnu bedre i fremtiden, udtaler Boilesen til De Telegraaf.

Eriksen har scoret 11 mål for Tottenham i denne sæson i alle turneringer.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?