Manager overvejer terapi til Bad Boy Barton

Anfører Joey Barton bliver måske sendt tilbage i terapi, så han kan lære at håndtere sin vrede, siger QPR-manager Chris Ramsey

Det er langt fra noget særsyn, at fodboldspillere indgår i skærmydsler i små klynger, hvor ukvemsordene fyger gennem luften. Alligevel var det en usædvanlig opførsel i netop den slags situation, der fik Joey Barton udvist mod Hull i lørdags.

Premier League Det slår klik for Barton igen - slår modspiller i kuglerne

Queens Park Rangers-anføreren endte ganske enkelt med at lange ud efter Tom Huddlestones ædlere dele, og dermed modtog Barton det niende røde kort i karrieren. Det var hans manager Chris Ramsey så træt af, at han efterfølgende har luftet muligheden for, at Barton bliver sendt tilbage i terapi, der skal lære ham at håndtere sin vredesudbrud bedre.

- Det (vredesstryringsterapi, red.) er noget, jeg vil diskutere, siger Ramsey kort og godt ifølge Daily Telegraph.

Premier League TV: Bad Boy Barton sætter vild bisse-rekord

Nu ligner det tre karantænedage til Joey Barton, der samtidig har vakt vrede hos sine medspillere. Topscorer Charlie Austin gjorde det blandt andet klart, at anføreren kostede dem sejren, og at man kun kan undskylde et vist antal gange.

Undskylde har Barton gjort, men spørgsmålet er, om det er nok til at dulme holdkammeraterne - og ikke mindst managerens lyst til at sende ham i terapi.

0 kommentarer
Vis kommentarer