Manager på knæ for rasende fans

Sunderland-manager Gus Poyet hylder klubbens fans i åbent brev, hvor han opfordrer til sammenhold

Manager Gus Poyet har længe haft høj status i engelske Sunderland.

Her førte han i 2013/14-sæsonen klubben til overlevelse i Premier League, men på det seneste har manageren mødt modgang.

Et chokerende exit til Bradford i FA Cuppen har skabt frustrationer blandt klubbens fans, og dette generer hovedpersonen selv.

Poyet lægger en stor del af skylden på pressen, der ifølge manageren fra Uruguay bevidst citerer ham forkert. I et åbent brev opfordrer Poyet dog til sammenhold. Her skriver han blandt andet:

- Det vi leverede sidste år, leverede vi sammen. Det var klubben og dens fans, der afgjorde, at vi sikrede os overlevelse.

Premier League Manager hvæser af journalister efter pokal-chok

- Ingen og jeg mener ingen hjalp os udefra, det var kun os sammen. Gennem hele min karriere, har jeg altid haft et godt forhold til fansene.

Bradford-jubel i søndagens sejr. (Foto: AP) Premier League Sensationshold sender på ny Premier League-hold ud

- Lad os sammen sikre, at ingen lykkedes med at ødelægge vores forhold. Jeg håber, at i alle vil forblive positive, skriver Poyet i brevet.

Gus Poyet optrådte i sin spillerkarriere for klubber som Chelsea og Tottenham. Han har stået i spidsen for landsholdet i Uruguay, og har siden 2013 været manager i Sunderland.

0 kommentarer
Vis kommentarer