Managerkrig: Bruce skyder skylden på Poyet

Steve Bruce og Gustavo Poyet måtte skilles af, da de to managers var ved at ryge i totterne på hinanden

Steve Bruce og Gustavo Poyet var tæt på et regulært slagsmål i kampen mellem Hull og Sunderland. (Foto: AP)
Steve Bruce og Gustavo Poyet var tæt på et regulært slagsmål i kampen mellem Hull og Sunderland. (Foto: AP)

De er begge rutinerede, og de har normalt det kølige overblik, men alligevel kogte det hele over for Gus Poyet og Steve Bruce, da Sunderland tirsdag aften fik 1-1 ude mod Hull City.

Det startede, da midtbanespilleren Jack Rodwell i det 36. minut fik et gult kort for film. Det var Gus Poyet, at dømme ud fra Sunderland-managerens reaktion, ikke tilfreds med, og det gik ud over en køletaske med drikkevarer i en sådan grad, at kampens dommer valgte af bortvise Poyet til tribunen.

Se også: TV: Drama! N'Doyes manager vil slås med kollega

Derefter gik den uruguayanske Sunderland-træner direkte mod Steve Bruce og begyndte at tale til og klappe ad ham. Det har nok ikke været det pæneste sprog, der har forladt Poyets mund, for den tidligere engelske landsholdsforsvarer måtte holdes tilbage af linjedommeren, da Poyet gik, og Bruce ville have fat i ham.

Efterfølgende bedyrer Steve Bruce sin uskyld.

- Dommeren så det (Rodwells film, red.) korrekt, men Gus' reaktion fortæller nok, at han ikke er enig i dommerens vurdering. Du er nødt til at spørge ham om resten, siger Steve Bruce.

- Hvorfor går han over til mig? Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skulle have gjort. De her ting sker i kampens hede og i vigtige kampe, og det her var en vigtig kamp, siger manageren videre.

Se også: Manager på knæ for rasende fans

Mens det var Jack Rodwell, der satte gang i manager-striden, var det også den engelske midtbanespiller, der siden skabte jubel hos Gustavo Poyet. Rodwell udlignede Dame N'Doyes føringsmål med et lille kvarter igen af opgøret, så det sluttede 1-1 mellem de to nedrykningskandidater.

Hull og Sunderland har henholdsvis fem og fire point ned til nedrykningsstregen i Premier League.

Du kan se balladen mellem de to managers her:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere