Annonce:
Annonce:

Manchester United bløder: Pengene fosser ud

På årets første tre måneder har Manchester United mistet indtægter for et trecifret millionbeløb

United led et nederlag i EL-finalen, men hvad får det af betydning for Solskjærs projekt?
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Selvom verden så småt er ved at åbne op igen, og fansene valfarter tilbage til de europæiske stadions, hvor der spilles EM, så er storklubberne først nu så småt begyndt at kunne gøre status over årets første kvartal.

En af de klubber er Manchester United, og her er det så småt ved at gå op for klubbens administrerende næstformand, Ed Woodward, at tilskuerne er 'livsvigtige for klubben'.

Og tager man et kig på klubbens seneste regnskab, så har han ret, for Manchester United har på årets første tre måneder registreret et tab på 21,7 millioner pund, hvilket svarer til ca. 188 millioner danske kroner.

Tabet skyldes ifølge klubben fraværet af tilskuerne på grund af coronapandemien, og det kan ses på salget af billetter, der faldt til 1.6 millioner pund i forhold til 29,1 millioner pund året før.

Manchester United oplyser ikke, hvad deres forventninger er til resten af året, men skriver at man "forbliver optimistisk omkring udsigten til, at fans igen kommer tilbage på Old Trafford i stort antal."

I maj kunne klubben byde velkommen til 10.000 tilskuere på Old Trafford, hvis kapacitet er på 75.000. De manglende fans har også fået betydning for salget af merchandise, der faldt med 4,4 procent.

Manchester United-spilleren Marcus Rashford har fået ros for at tage et stort socialt ansvar. Rosen kommer fra ingen ringere end daværende præsident i USA Barack Obama.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: