Manchester United forlænger med garvet profil

Manchester United forlænger kontrakten med Michael Carrick, der er at finde i Manchester United i yderligere et år til stor glæde for både spiller og manager

Carrick får fornøjelsen af at blive trænet af Jose Mourinho. (Foto: AP)
Carrick får fornøjelsen af at blive trænet af Jose Mourinho. (Foto: AP)

Michael Carrick har været i Manchester United siden sommeren 2006, hvor han kom til klubben fra Tottenham. Oprindeligt stod Carrick til at være kontraktløs senere på måneden, men nu har den 34-årige midtbanespiller forlænget med The Red Devils.

Manchester United skriver på klubbens hjemmeside, at Carrick er en del af klubben i yderligere et år. Altså har Carrick kontraktudløb i Manchester United i sommeren 2017. Og det glæder både spilleren og manageren.

- Denne her fantastiske klub har været en del af mit liv de sidste 10 år, så jeg er glad for, at denne her fantastiske rejse fortsætter. Det er stort at have mulighed for at arbejde sammen med Mourinho, der har opnået så meget i sin karriere. Jeg vil gerne takke fansene for deres urokkelige støtte. At vinde FA Cuppen var et specielt øjeblik, og forhåbentlig kan vi vinde flere trofæer i fremtiden, siger Carrick til Uniteds hjemmeside.

Mourinho siger:

- Carrick er en meget klog midtbanespiller og læser spillet godt. Jeg er fornøjet over, at han forlænger sin kontrakt. Hans form i år viser, at hans evner og nydelse af spillet er så stærke som før. Michael har masser af erfaring fra hans mange år i klubben, og det vil blive brugbart for mig. Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med ham.

Carrick har spillet 421 kampe i Manchester United. Heraf 319 under Sir Alex Ferguson.

3 kommentarer
Vis kommentarer