Manchester United kan tabe 100 millioner på stjerne-flop

Angel Di María tæt på femårig kontrakt med franske mastodonter

Angel di Maria har været en skuffelse i Manchester. (Foto: AP)
Angel di Maria har været en skuffelse i Manchester. (Foto: AP)

Mens Manchester Uniteds manager Louis van Gaal flår de dyre varer ned af transfer-hylderne i form af navne som Memphis Depay, Matteo Darmian, Morgan Schneiderlin og ikke mindst Bastian Schweinsteiger, er det mestendels navne, der er forbi deres bedste dage, som har udgjort trafikken ud Old Traffords svingdør.

Væk er Robin van Persie og Nani ligesom diverse reserver med Tom Cleverley som det mest prominente navn.

Men nu kan et af de helt store navne være på vej væk efter et ophold i Premier League, der aldrig er blevet den ventede succes.

Bastian Schweinsteiger rykker til England på en tre-årig kontrakt. (Foto: AP) Premier League Schweinsteiger skifter til Man United

For godt nok har argentinske Angel di Maria i glimt vist, hvorfor de stadig savner ham i Madrid - og hvorfor Manchester United var parate til at betale ikke færre end 600 mio. kroner for offensivspilleren.

Men han endte sidste sæson på bænken og vedholdende rygter i engelske og franske medier sender nu di Maria i retning af Frankrig og PSG efter kun en enkelt sæson i England.

Pariserne har allerede været i kontakt med argentinerens repræsentanter og skulle være klar med en femårig kontrakt.

Daily Express skriver videre, at PSG-ledelsen også er klar til matche ugelønnen på godt to mio. kroner.

Ifølge avisen har franskmændene budt i omegnen af 400 mio. kroner, mens United-ledelsen angiveligt kræver 500 mio. kroner.

Dermed er 'De Røde Djævle' tilsyneladende indstillede på at æde et tab på solide 100 mio. kroner, men måske er der en anden løsning.

Morgan Schneiderlin er blandt de væsentligste årsager til Southamptons succes i Premier League de seneste par sæsoner. (Foto: AP) Premier League Fransk stjerne består lægetjek hos United

Således mener Daily Express at vide, at englænderne er brændt varme på PSG's uruguyanske angriber Edinson Cavani og skulle være villige til at bytte lige over.

Om PSG så er parate at slippe Cavani  er en anden sag. Men rygtemøllen drejer lystigt videre, og det synes i hvert fald sandsynligt, at di Maria forlader Manchester efter et år, der både har budt på sportslige skuffelser og et indbrud i privaten.

Angel di Maria er ikke den eneste Premier League-spiller, som interesserer PSG.

Nicolas Gaitan (t.h) kan blive ny United-spiller. (Foto: AP) Manchesteru Manchester United jagter Benfica-stjerne og Liverpool-emne

Således skriver L'Equipe, at de franske mestre er klar til at smide godt 50 mio. kroner efter Benjamin Stambouli, der ikke har fået det ønskede gennembrud i Tottenham og ligner en færdig mand på White Hart Lane.

Kan du huske denne Angel di Maria-perle?:

19 kommentarer
Vis kommentarer