Manchester United lukker PL-sæsonen med hjemmesejr

Manchester United vandt 3-0 hjemme over Bournemouth, men klubben må nøjes med Europa League i næste sæson.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Manchester United og Bournemouth lukkede og slukkede for Premier League-sæsonen torsdag aften, da United hjemme vandt en sikker 3-1-sejr.

Resultatet placerer United på femtepladsen i ligaen med 66 point ligesom bysbørnene fra Manchester City, men det står klart, at United ikke kommer til at spille Champions League i næste sæson.

Til gengæld tankede United selvtillid inden FA Cup-finalen, hvor Manchester United 21. maj møder Crystal Palace på Wembley.

Manchester United var på noget nær en umulig mission i forsøget på at hente den fjerdeplads i ligaen, som kunne sikre den vigtige Champions League-plads, da City før aftenens kamp havde en målscore, der var 18 mål bedre end United.

Derfor skulle United vinde en urealistisk sejr på hele 19 mål for at krybe forbi Manchester City, som søndag fik 1-1 mod Swansea.

Opgøret mellem United og Bournemouth skulle være afviklet søndag, men det blev aflyst og flyttet til tirsdag under stor ståhej, da man evakuerede hele Old Trafford som følge af, at man fandt en mistænkelig genstand i den nordvestlige ende af det traditionsrige stadion.

Årsagen viste sig efterfølgende at være en bombeattrap, som et privat sikkerhedsfirma havde glemt på et publikumstoilet fire dage tidligere i forbindelse med en terrorøvelse på Old Trafford.

Manchester United skulle helt hen mod slutningen af første halvleg af aftenens opgør, før der kom gang i scoringen.

Wayne Rooney satte selv et angreb i gang, og United kombinerede sig flot igennem Bournemouths forsvar med hurtige pasninger.

Bolden endte hos Rooney, der sikkert bragte hjemmeholdet foran 1-0 tæt på mål.

Med et kvarter igen fandt Rooney Antonio Valencia, som lagde bolden til rette for unge Marcus Rashford, der sikkert gjorde det til 2-0.

Ashley Young så ud til at lukke kampen med sin scoring til 3-0 kort før slutfløjt, men i overtiden endte en afslutning fra gæsterne med, at Chris Smalling scorede et uheldigt selvmål.

34 kommentarer
Vis kommentarer