Manchester United vil sprænge banken: Gigantisk bud på teenage-sensation

Monaco gør modstand, men Kylian Mbappé er det helt store transfer-mål for Manchester United, så de er klar til at strække sig langt

AS Monacos største aktiv er uden tvivl Kylian Mbappé.

Nok blev han stoppet af Juventus' jerndefensiv onsdag aften, men den 18-årige franskmand har i den grad vist, hvad han kan - også på den største scene i Champions League, hvor han har scoret fem gange.

Det har ifølge engelske The Guardian fået Manchester United til at åbne sluserne rent økonomisk.

Den normalt velinformerede avis beretter, at den nordengelske storklub allerede har udstukket flere bud til Monaco, og det første skulle have ligget på 72 millioner pund, altså 633 millioner danske kroner.

Det blev afvist.

62018355.jpg 

Nu skulle buddet så være blevet forhøjet til 93 millioner pund (818 millioner kroner, red.).

Her ville mange nok tænke 'Sælg!', men Champions League-semifinalisterne har åbenbart masser af is i maven.

De vil nemlig gerne beholde stortalentet mindst en sæson mere, men ellers beder de angiveligt om et bud på omkring 880 millioner kroner. Skulle han blive solgt vil det i givet fald være den største transfer, der nogensinde er lavet.

Efter The Guardians oplysninger skulle Monacos masterplan være at beholde ham til 2018, og her forventer de faktisk, at hans værdi vil være endnu højere, nemlig på svimlende næsten 1,1 milliard kroner.

Det ser sådan her ud: 1.100.000.000.

Her viser Mbappé prøver på sin kunnen imod Juventus:

Det er ikke lang tid siden, at Manchester United sendte store summer til fyrstendømmet. Tilbage i 2015 købte de Anthony Martial, og dengang langede de 36 millioner pund af sted. Et beløb, der kunne stige til 57 millioner pund (Omkring 500 millioner kroner), hvis spilleren præsterede. 

Det forlyder fra den engelske avis, at Mbappés drømmedestination skulle være Real Madrid, og det er i hvert fald en klub, der er hjemmevant, når det kommer til at lægge gigantiske summer for førsteklassesspillere.

Manchester United har savnet mål i denne sæson, og de har lige nu scoret mindst 20 ligamål færre end de tre øverste Premier League-klubber. Zlatan Ibrahimovic har selvfølgelig scoret sin del, men med den alvorlige skade in mente, så skal der helt klart kigges efter nye folk til fronten.

Meldingen går på, at United også er interesseret Atlético Madrids Antoine Griezmann, men både han og Kylian Mbappé bliver svære at flytte. Dog ikke umulige for klubber med store pengetanke.

Monaco måtte give fortabt mod Juve - se målene her: