Pellegrini jubler: Agüero er tilbage

Den lyseblå målfabrik er gået helt i stå under Sergio Agüero’s skadesfravær, men nu er argentineren klar til cupfinale og mesterskabskamp

City har haft store scoringsproblemer, siden Sergio Agüero satte sig ned og siden udgik med en skade mod Tottenham den 29. januar (Foto: AP)
City har haft store scoringsproblemer, siden Sergio Agüero satte sig ned og siden udgik med en skade mod Tottenham den 29. januar (Foto: AP)

Siden han fik fra banen under 5-1 kampen mod Tottenham for en måned siden, har Manchester Citys målfabrik været i svære produktionsproblemer.

Efter 0-1 mod Chelsea, 0-2 mod Barcelona og nullerten mod Norwich formåede Yaya Touré at score det eneste mål mod Stoke, og scoringskrisen har således dokumenteret Sergio Agüero’s betydning for den lyseblå offensiv.

Se også: TV: Her redder Toure Manchester City

Men nu er den lille argentiner med de 26 sæsonmål og en lang række assists tilbage på træningsbanen, og det fryder selvsagt hans manager, Manuel Pellegrini:

- Agüero kan give os et kæmpe loft, ikke bare i Capital One Cup finale, men også i resten af sæsonen. For i mine øjne tilhører han Top 5 i verden, siger han til The Guardian.

- Han har været uheldig med skader i denne sæson med to lange pauser, men år han er i form, er han manden, der kan gøre en forskel.

Se også: United vil tredoble Bayern-stjernes løn

Måske kan Agüeros tilbagekomst også booste selvtilliden hos de øvrige angribere, for de har bestemt knebet på det seneste. Tydeligst demonstreret af Edin Dzeko, der mod Stoke formåede at formøble en chance fra få meter foran et ubemandet mål.

Álvaro Negredo har ikke scoret siden 21. januar, og Stevan Jovetic er den eneste, der har nettet under Agüeros fravær.

Manchester City møder Sunderland i finalen på søndag, og det er chilenske Pellegrinis chance for at vinde sit første trofæ i europæisk fodbold.

Se også: Himmelsk målshow på Anfield

0 kommentarer
Vis kommentarer