Lampard efter mål: Den var svær

Manchester Citys Frank Lampard scorede mod sin tidligere klub Chelsea, og det var et svært øjeblik, forklarer han

36-årige Frank Lampard spillede 13 gode år i Chelsea, hvor han var med til at vinde Premier League, Champions League og FA Cuppen for London-klubben. Søndag fik han så sin debut for Manchester City mod netop Chelsea, og Lampard blev kampafgørende med sit mål til 1-1 mod sin tidligere klub.

Den tidligere engelske landsholdsspiller valgte ikke at fejre scoringer, og han forklarede efter kampen, at det var en svær situation at score mod en klub, som han har i hjertet.

- Den var svær. Jeg ville være uprofessionel, hvis jeg ikke kom ind og gjorde mit arbejde, så jeg forsøgte at komme i feltet, og jeg fik en god bold fra "Milly" (James Milner, red.). Men den var svær, for jeg havde 13 gode år med Chelsea-fansene, så mine følelser er splittede. Det er klart, at jeg er glad for, at det hold, jeg spiller for, fik uafgjort. Jeg ved bare ikke, hvad jeg skal sige, for jeg forventede ikke at komme ind og score på den måde, sagde Frank Lampard efter kampen til Sky Sports og forklarede:

Se alle weekendens Premier League-mål her

- Jeg kom på banen, og Chelsea-fansene sang, så det var ret følelsesladet. Nu spiller jeg for den her klub, som har taget godt imod mig, så jeg er virkelig fanget mellem to stole her, siger Frank Lampard.

Midtbanespilleren fik i sommer ikke forlænget sin kontrakt med Chelsea, og så skrev han i stedet under med den amerikanske klub New York City FC, som indtræder i Major League Soccer i begyndelsen af 2015. Indtil da er han udlejet til Manchester City.

0 kommentarer
Vis kommentarer