Annonce:
Annonce:

City holder fast i fjerdepladsen efter smal sejr

Manchester City vandt en smal 2-1-sejr over West Bromwich Albion i jagten CL-kvalifikation i Premier League

Manchester City holder fortsat bysbørnene Manchester United bag sig i Premier League efter en 2-1-sejr til City over West Bromwich. (Foto: AP/Martin Rickett)
Manchester City holder fortsat bysbørnene Manchester United bag sig i Premier League efter en 2-1-sejr til City over West Bromwich. (Foto: AP/Martin Rickett)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester City

Manchester City skulle lige have gnedet søvnen ud af øjnene i hjemmekampen mod West Bromwich Albion lørdag.

Opgøret i Premier League blev aldrig nogen drømmekamp, men City vandt 2-1 og holder sig inde i kampen om Champions League-placeringerne i denne sæson.

City ligger på fjerdepladsen med 57 point - fire mere end Manchester United, der er en kamp efter og søndag møder Tottenham.

Manchester City havde muligvis allerede tankerne fremme ved næste uges vigtige Champions League-kvartfinale mod Paris Saint-Germain.

Anklage: Liverpool-stjerne holdt mig som slave

I den kommende uge skal City i det andet kvartfinaleopgør forsøge at holde 2-2-resultatet fra den første kamp i Paris, og til lørdagens kamp var der foretaget fem udskiftninger i forhold til PSG-kampen.

Annonce:

Pablo Zabaleta erstattede Bacary Sagna, Aleksandar Kolarov var med i stedet for Gaël Clichy, Fabian Delph i stedet for Fernandinho, Samir Nasri for Kevin De Bruyne, mens valget af Wilfried Bony gav David Silva en pause.

Manchester City havde vundet otte af de seneste ligaopgør mod West Bromwich inden lørdagens kamp, og Citys seneste nederlag i det interne regnskab var helt tilbage i december 2008.

Gæsterne skulle dog ikke bruge mere end seks minutter til at forsøge at vække City.

James McClean blev sendt af sted på venstrekanten og indlægget endte hos Stéphane Sessègnon, der bankede West Bromwich foran 1-0 med en præcis og hård afslutning.

Aston Villa taber og kan mere end dufte nedrykning

Sessegnon var i vælten igen 12 minutter senere, da han fældede Aleksandar Kolarov, hvilket gav City et straffespark. Det udnyttede Sergio Agüero sikkert til at udligne til 1-1 med sit 18. sæsonmål i argentinerens kamp nummer 200 for City.

Efter en times spil blev De Bruyne sendt på banen sammen med Yaya Toure i stedet for Bony og Delph for at sætte fut i kampen, som var en langsom forestilling i regnvejr.

Annonce:

Reaktionen kom hurtigt derefter. De Bruyne sendte et indlæg ind i feltet, hvor Agüero først forsøgte sig, men bolden endte hos Nasri, der gjorde det til 2-1.

Saido Berahino havde bolden i mål for gæsterne med et kvarter igen, men scoringen blev annulleret for offside.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: