Annonce:
Annonce:

Guardiola forbløffer: - Jeg er ligeglad

Pep Guardiola var en slagen mand efter derby-nederlaget til Manchester United

Manchester United triumferer efter drama mod City
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester City

Manchester Citys manager, Josep Guardiola, plejer ikke at være bleg for en opsigtsvækkende eller kryptisk kommentar efter et nederlag. Men at han efter 1-2-nedturen mod bysbørnene fra Manchester United kastede håndklædet i ringen var alligevel en overraskelse.

- Jeg er ligeglad med Premier League og Carabao Cup. Vi kan ikke vinde. Vi har vundet en masse, så det er ikke noget problem, lød det fra Guardiola, der efterfølgende uddybede, at præstationerne betyder mere.

Med nederlaget er Manchester City fortsat fem point efter Arsenal, der dog kan øge afstanden til otte point, når de møder Tottenham på udebane søndag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Pep Guardiola hævder, at han er ligeglad med Premier League efter nederlaget til Manchester United. Foto: PHIL NOBLE/Ritzau Scanpix
Pep Guardiola hævder, at han er ligeglad med Premier League efter nederlaget til Manchester United. Foto: PHIL NOBLE/Ritzau Scanpix
 

Sur på dommeren
Det så længe ud til, at Guardiolas tropper ville æde sig tre point ind på London-klubben, og Guardiola virkede da heller ikke helt ligeglad undervejs.

Annonce:

Jack Grealish bragte City foran efter en times spil, men Manchester United slog tilbage med to sene scoringer af Bruno Fernandes og Marcus Rashford. Inden da havde Christian Eriksen fået gult kort og var blevet skiftet ud.

Den udlignende scoring var noget kontroversiel.

Linjevogteren vinkede i første omgang offside på Marcus Rashford, som længe jagtede bolden, men da englænderen i sidste ende lod den ligge til Bruno Fernandes, fik målet alligevel lov at stå.

- Rashford er offside, Bruno Fernandes er ikke. Om Rashford har indflydelse eller ej... Han distraherer vores målmand og centrale forsvarere. Jeg kender ikke reglen, jeg ved, hvordan vi spiller, lød det lettere spydigt fra Guardiola, der under kampen også var tydeligt utilfreds med, at Erling Haaland ikke fik straffespark.

Manchester United er med sejren blot et point efter Manchester City.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: