Stjerne efter sexfest: - De chikanerer mig!

- Det påvirker ikke længere kun mig, men det påvirker også min familie

Kyle Walker har trukket mange negative overskrifter i medierne i den seneste tid. Nu vil Manchester City-stjernen dog ikke længere finde sig i skriverierne om ham.

I hvert fald kommer den 29-årige engelske back med et surt opstød på sin Instagram-profil, og han er mildest talt ikke begejstret for de engelske mediers nedladende ord om ham.

'Jeg har i den seneste tid gennemgået en af de hårdeste perioder i mit liv, som jeg tager fuldt ud ansvar for. Nu føler jeg dog, at jeg bliver chikaneret, Det påvirker ikke længere kun mig, men det påvirker også min familie og mine små børns tilstand,' skriver Kyle Walker blandt andet rasende på Instagram.

Trodsede coronakarantæne
Manchester City-profilens raseri kommer i kølvandet på et par episoder, hvor han trodsede reglerne for sin coronakarantæne. Her besøgte han onsdag sin søster, sine forældre og cykle en tur med en kammerat inden for blot 24 timer, skriver The Sun.

Tilbage i begyndelsen af april kom den engelske landsholdsspiller ellers med en stor opfordring til sine 1,7 millioner følgere på Instagram.

Her foldede Kyle Walker hænderne og bad folk om at blive hjemme under den såkaldte 'Lockdown,' men tilsyneladende havde han svært ved selv at overholde reglerne.

Kyle Walker blev således fulgt af fotografer, som var mødt op for at tage City-stjernen på fersk gerning. Kyle Walker forstår dog ingenting af, hvorfor han blev forfulgt, og han forklarer nu, hvorfor han valgte at besøge sin familie.

'Jeg rejste til Sheffield for at give min søster et fødselsdagskort og en gave og for at tale med nogle af de få personer i mit liv, som jeg kan stole på. Hun gav mig et kram for at minde mig om, hvor meget hun holder af mig og fortælle, at jeg er elsket. Hvad skulle jeg gøre? Skubbe hende væk,? skriver den 29-årige englænder forundret.

Beskyldt for sexfest: Nu undskylder han

Vild sexfest
Her stopper overskrifterne dog ikke for Kyle Walker. Det er nemlig ikke mere end bare en måned siden, at han måtte gå til bekendtgørelse og sige undskyld for sine handlinger.

Han blev beskyldt for at have inviteret den 21-årige prostitueret kvinde Louise McNamara over i sit hjem sammen med en anden kvinde. Få timer senere gik Kyle Walker ud og kommenterede på historien, men han indrømmede ikke helt episoden.

- Jeg vil gerne benytte muligheden for at give en offentlig undskyldning for de valg, jeg tog i sidste uge. Jeg forstår, at min rolle som professionel fodboldspiller medfører et ansvar for at være en rollemodel. Derfor vil jeg gerne undskylde over for min familie, venner, fodboldklub, fans og offentligheden for at skuffe dem, udtalte han i april ifølge The Sun.

Efterfølgende blev Kyle Walker angiveligt straffet af Manchester City med en stor bøde på 250.000 pund svarende til 2,1 millioner danske kroner ifølge The Mirror.

Beskyldt for sexfest: Nu undskylder han

Straffes benhårdt for sexfest med prostituerede

Afsløret på Snapchat: Rystet over stjernens coronafest