Åh nej: Medie melder Zlatan færdig for sæsonen

En knæskade holder den svenske superstjerne ude resten af sæsonen, meddeler Sky Sports

TV: United kunne uden Zlatan, da de i weekenden slog Chelsea 2-0. Se højdepunkterne her

20. apr 21:05 Manchester United - RSC Anderlecht

Europa LeagueStadion: Old Trafford, England Dommer: Alberto Undiano Mallenco
Manchester United
2 3
1 2
Slut
RSC Anderlecht

Zlatan Ibrahimovic går glip af resten af sæsonen for Manchester United, efter den knæskade svenskeren pådrog sig torsdag.

Det meddeler Sky Sports, som har oplysningen fra mediets egne kilder.

Zlatan Ibrahimovic måtte forlade banen sent i opgøret, da Manchester United torsdag sikrede sig billet til semifinalen i Europa League ved at besejre Anderlecht 2-1.

Svenskeren pådrog sig en knæskade, da han landede forkert efter en luftduel foran Anderlechts mål.

Efter opgøret var Manchester United-manager José Mourinho langt fra optimistisk med hensyn til den 35-årige angriber.

- Jeg tror ikke, der findes nemme skader, men jeg vil gerne vente med at udtale mig, indtil han har gennemgået alle undersøgelser, lød det fra portugiseren ifølge AFP.

En svensk ekspert i korsbåndsskader frygter, at det er korsbåndet, den er gal med.

- I ni ud af 10 tilfælde så går korsbåndet i stykker ved sådan en bevægelse, siger Simon Bakkioui til Expressen.

- Men med lidt held og elasticitet, så kan man nøjes med en lille blødning. Det kommer an på styrken i hans korsbånd, siger Bakkioui.

Flere har peget på, at når Zlatan selv kunne humpe fra banen, så kunne det ikke være en korsbåndsskade, men det kan man ikke sige.

- Ofte ved folk med korsbåndsskader ikke, at de har fået det, for de kan gå og løbe, og der er mange, der har forsøgt at fortsætte med at spille. Effekten kommer først et par dage efter, siger Bakkioui.

Zlatan Ibrahimovic er topscorer i Manchester United med 28 mål i alle turneringer i denne sæson. Svenskeren har spillet sæsonen på en etårig kontrakt, efter at han skiftede transferfrit fra Paris Saint-Germain før sæsonen.

Viser det sig, at Zlatan Ibrahimovic er ude resten af sæsonen, så går han både glip af de resterende kampe i Premier League, ligesom at han må sige farvel til semifinalekampene mod Celta Vigo i Europa League. Finalen i Europa League spilles i Sverige, når Friends Arena i Stockholm lægger græs til 24. maj.

Zlatan Ibrahimovic har ikke meldt offentligt ud om sine planer for spillerkarrieren i den kommende sæson. Forlænger han ikke med Manchester United, så kan svenskeren have spillet sin sidste kamp for den engelske klub. Manchester United har ikke bekræftet, at Ibrahimovic ikke kommer i kamp mere i denne sæson.

Zlatan Ibrahimovic måtte vandre fra banen med en skade i kampen mod Anderlechts - nu kan han være færdig for sæsonen. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic måtte vandre fra banen med en skade i kampen mod Anderlechts - nu kan han være færdig for sæsonen. Foto: AP
 

Lige nu ligger Manchester City lunt i svinget til mere Champions League-fodbold næste sæson - men Arsenal, Manchester United og Liverpool er også med i kampen om en top-4 placering. Foto: All Over Press Sport og Spil Stor analyse af Premier League: Disse hold når drømmeland – Champions League

Hele dagen har der i Sverige været bekymring omkring Zlatans fremtid. Aftonbladets fodboldreporter Simon Bank er nervøs på Zlatans vegne.

- Det er meget grimme billeder. Zlatan har en skadeshistorik, og det dér ser meget slemt ud. Og de medicinske eksperter, som jeg har talt med, de siger ud fra tv-billederne, at det er ser ud som korsbåndsskade. Lad os håbe, at det ikke er sådan. Zlatan har gjort meget unikt, og hvis knæet klarer det her, så er det også en unik præstation, fortalte Bank.

- Sådan her må filmen om Zlatan ikke slutte. Det skal være en Hollywood-afslutning. Det er ikke, sådan det skal slutte, lød det fra Bank. 

Også flere store svenske navne, der kender Zlatan godt, frygter for karrieren.

- Zlatan får mange knubs, men jeg har aldrig set ham pive så meget, som han gjorde her. Jeg tænkte på hans korsbånd med det samme, sagde Zlatans tidligere landsholdkammerat, Anders Svensson, ifølge Expressen.

- Er det korsbåndet, der er tale om, så er det en skadespause på mellem otte og 12 måneder, der venter, og så vil det være tvivlsomt, om han kommer tilbage på banen igen, sagde den tidligere FCK-træner Hans Backe, der er ekspert på svensk tv.

Fredagens lodtrækning sender Manchester United op mod Celta i semifinalen i Europa League.

Zlatan Ibrahimovic blev skadet mod Anderlecht. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic blev skadet mod Anderlecht. Foto: AP
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen