Ekspert: Fergusons farvel svækker United

Manchester United vil være svækket med en ny mand ved roret. Det mener Premier League-eksperten Morten Bruun

Manchester United har et fornemt setup og en base, som har vist sig succesfuld under Alex Fergusons mere end 26 år ved roret.

Men når efterårssæsonen går i gang med en ny manager, vil Manchester United være svækket. Det mener ekspertkommentator på 6'eren, Morten Bruun.

- United vil sikkert finde en manager, som minder meget om Alex Ferguson. Alligevel vil det være en illusion at tro, at man "bare" kan køre videre og lade som om, at det stadig er Ferguson, der er manager.

- For det er det jo ikke. Så det vil være et forandret, et svækket hold, siger han.

- Alle hold kan have forbigående kriser fra tid til anden. Men i United har de aldrig givet anledning til spørgsmål om noget som helst.

- Det vil der komme nu. Hvis United taber to kampe i efteråret i begyndelsen af sæsonen, ville ingen tidligere have løftet et øjenbryn. Men det vil ske nu.

- Ferguson kunne nogle ting, som man ikke kan lære på et kursus. Spillerne og holdet har haft en totalt indgroet, succesfuld dagligdag. Med en ny mand vil det hele være anderledes, og derfor vil det være et svækket hold.

- I første omgang vil den nye manager slet ikke have den samme magtbase som Alex Ferguson, for den slags skal man gøre sig fortjent til, fortsætter Morten Bruun.

Premier League-eksperten forventer i øvrigt, at Manchester United vil gå efter en person med et indgående kendskab til Premier League. Og fordi klubbens ledelse godt ved, hvilken institution, den nye mand skal afløse, vil man næppe tage chancer.

0 kommentarer
Vis kommentarer