Moyes efter Laudrup-nederlag: Vil prøve at handle

David Moyes erkender, at Manchester United behøver nyt blod, men mener at det bliver et svært transfervindue

Trængslerne fortsætter for manager David Moyes i Manchester United. Søndag røg klubben ud allerede i tredje runde af den traditionsrige FA Cup til Michael Laudrups Swansea, og det var blot anden gang på 29 år, at klubben må forlade turneringen på dette stadie.

At det var Manchester Uniteds fjerde nederlag på hjemmebane ud af de seneste seks optrædener på Old Trafford gjorde kun ondt værre.

David Moyes indrømmede efterfølgende, at truppen behøver nyt blod, men han pointerede samtidig, at vinterens transfervindue ikke er det nemmeste at agere på, når man som engelsk klub skal hente profiler fra de øverste hylder.

- Jeg vil forsøge, men det er formentlig tvivlsomt i januar-vinduet. Det er presserende for os at bringe nye folk ind, men er de spillere til rådighed i januar?

- Der giver ingen mening at gejle sig op i dette vinduet, da spillerne, vi ønsker, sandsynligvis ikke er til rådighed i januar. Det er ikke fordi, vi ikke ønsker at handle, siger David Moyes ifølge AFP.

Allerede på lørdag får David Moyes og Manchester United muligheden for at tage revanche mod Swansea på Old Trafford. Denne gang i Premier League.

Her er United forsvarende mester, men godt midtvejs i sæsonen ligger holdet på syvendepladsen med 11 point op til topholdet, Arsenal.