Moyes vil gøre Rooney til anfører

Manchester United-manager David Moyes vil angiveligt gøre Wayne Rooney til klubbens anfører til sommer, når og hvis Nemanja Vidic og Patrice Evra forlader klubben 

Wayne Rooney ligner den kommende anfører i Manchester United. (Foto: AP)
Wayne Rooney ligner den kommende anfører i Manchester United. (Foto: AP)

Hvis Wayne Rooney skal blive i Manchester United, skal der åbenbart store, tillokkende incitamenter på bordet. Et af dem bliver ifølge Daily Mirror, at Rooney vil blive udnævnt til anfører til sommer. 

Moyes: Der kommer mange flere nye

Her har den nuværende kaptajn og vicekaptajn, Nemanja Vidic og Patrice Evra, begge kontraktudløb, og David Moyes bruger angiveligt anførerhvervet som lokkemad. Derudover skulle United være klar til at tilbyde Rooney en rask, lille lønforhøjelse.

Avis: Ny monsterløn til Rooney

Både føromtalte Daily Mirror og The Guardian mener desuden at vide, at 28-årige Rooney som en del af overtalelsesprocessen har fået eksklusiv indsigt i Manchester Uniteds transferplaner. Det skulle være for at sikre, at han tror på klubbens visioner om et slagkraftigt hold i fremtiden.

Uniteds rekordhandel på plads

Det var netop frygten for manglende investeringer, der udløste det meget omtalte transferønske i 2010, som dog endte med, at englænderen underskrev den aftale, som altså står til fornyelse nu. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk