Slagter Rooney: Forfærdelig, selvisk og ikke pengene værd!

Tidligere Manchester United-spiller slagter holdets nye anfører

Rooney bliver slagtet for sin indstilling på banen. (Foto: PA)
Rooney bliver slagtet for sin indstilling på banen. (Foto: PA)

- Når det gælder Wayne Rooney, så har han spillet forfærdeligt. Mod Burnley anførte han angiveligt sit hold, men jeg så en spiller, der kun var interesseret i sig selv og intet gjorde for at løfte sit spiller eller inspirere sine holdkammerater.

Med ovenstående udmelding i Daily Mirror har den tidligere Manchester United-profil Paul Parker nok sikret sig, at han ikke modtager et julekort fra Wayne Rooney. Men det ville nok ikke være helt forkert at antage, at Parker er rimelig overbærende i den henseende. Det er han dog ikke med Rooneys præstationer for Manchester United i denne sæson, så han udbygger sin sønderlemmende kritik af Manchester Uniteds anfører.

- Det eneste, der er bemærkelsesværdigt omkring Wayne Rooneys præstationer, er, af han får 2,8 millioner kroner om ugen for at spille så dårligt.

- Når van Persie er helt klar igen, så må Rooney være den, der ryger på bænken. Jeg ville spille med van Persie og Falcao hver eneste gang, buldrer Parker videre.

Paul Parker spillede i Manchester United i fem år i perioden fra 1991 til 1996 og nåede at spille 102 kampe, inden han blev slået af holdet af en ung Gary Neville.

Manchester United har fået en skidt start på sæsonen, hvor det i ligaen er blevet til nederlag til Swansea og uafgjort mod Sunderland og Burnley, samt et nederlag i Liga Cup'en til upåagtede MK Dons fra den tredjebedste række, og det har lagt et stort pres på Louis van Gaal og den forvandling, han skal føre Manchester United i gennem.

Se også: Eks-træner: United mangler tro på egne talenter

Se også: I sidste time: Så dyr bliver Falcao for United

Optimisme
Men måske skal Manchester Uniteds mange fans ikke være helt så urolige endnu, for i van Gaals første sæson i Bayern München, hvor klubben endte med at vinde mesterskabet med fem points forspring, lå han kun nummer otte i slutningen af november.

Lignende billeder har tegnet sig med van Gaal ved roret i FC Barcelona og hollandske AZ Alkmaar, der blev det første hold uden for 'De tre store (Ajax, Feyenoord og PSV Eindhoven, red.) til at vinde mesterskabet i tulipanlandet.

Manchester United ligger p.t. nummer 14 i Premier League med to point fra tre kampe.

Skal Manchester United i gang, så er der en stor beslutning for Louis van Gaal at tage - at droppe Wayne Rooney mener Paul Parker

- Van Gaal har før vist, at han ikke er bange for at tage store beslutninger. Det gjorde han senest ved VM, da han skiftede målmand til straffesparkskonkurrencen mod Costa Rica, og nu skal han snart til at tage en igen, for som tingene ser ud, så er der snart ikke plads til Wayne Rooney i startopstillingen.

Se også: Arnesen: Jeg undrer mig over United

Se også: 131 spillere Giggs har spillet med

0 kommentarer
Vis kommentarer