Annonce:
Annonce:

Keane: United er flere år fra at vinde titler

Den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane tror, at der går flere år, før Manchester United igen får friske titler i trofæskabet

Roy Keane. (Foto: AP)
Roy Keane. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Manchester United forsøgte denne sommer at rette op på den skuffende sidste sæson ved at gå offensivt til værks på transfermarkedet.

Falcao, Di Maria, Dailey Blind og Ander Herrera er bare nogle af de spillere, som er blevet hentet til klubben, men alligevel har Manchester United fået en svær start på sæsonen.

Klubbens nye manager, Louis van Gaal, har dog fået pyntet lidt på de svingende resultater i de seneste to runder i Premier League, hvor Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af begge opgør.

Men spørger man den tidligere Manchester United-spiller, Roy Keane, så vil der gå flere år, før klubben igen kan kæmpe med om de store titler.

Annonce:

Uerfaren defensiv
- Det er begyndt at gå bedre for dem i løbet af de seneste uger. Det er klart, at de kommer til at vinde mange kampe, fordi de har et hold, som kan score mange mål. Ser man på deres offensiv, så er det fantastiske spillere, de har til rådighed, siger Roy Keane til BBC.

Vilde redninger af De Gea

- Men hvad angår de store titler - Premier League og Champions League - så tror jeg, de er nogle år væk fra den slags triumfer.

Roy Keanes skepsis overfor Manchester Uniteds muligheder for at vinde titler skyldes især defensiven, som han mener er for uerfaren.

Falcao på tavlen for United

- Man kan vinde fodboldkampe på at spille offensivt og være stærke offensivt, men jeg tror at med deres defensiv og den manglende erfaring de har i forsvaret og skadesproblemer, så bliver det meget svært for dem at vinde titler, siger Roy Keane.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: