Ballade i United: Mavesur Mourinho mangler indkøb

José Mourinho vil have fire store stjerner til Manchester United, og det kan kun gå for langsomt

Jose Mourinho ville gerne have haft flere nye ansigter til Manchester United på nuværende tidspunkt. Arkivfoto: AP
Jose Mourinho ville gerne have haft flere nye ansigter til Manchester United på nuværende tidspunkt. Arkivfoto: AP

José Mourinho er ikke ligefrem et hverken stille eller tålmodigt gemyt, og portugiseren har da også allerede givet udtryk for, at han ikke er tilfreds med tingenes tilstand i sin nye Premier League-klub, Manchester United.

Årsagen til Mourinhos utilfredshed skulle være, at det kun er lykkedes bestyrelsen i den stenrige klub at hente ét nyt indkøb til den i forvejen stjernebesatte trup. Men det er ikke nok i portugiserens øjne.

Det skriver den normalt velinformerede lokalavis Manchester Evening News.

Eric Bailly skifter til Manchester United. (Foto: AP) Premier League Her er Mourinhos første indkøb

Manchester United langede tidligere på sommeren små 300 millioner kr. over disken i Villarreal for forsvarsspilleren Eric Bertrand Bailly, men ifølge Manchester Evening News står der yderligere fire navne på Mourinhos ønskeseddel, som skal hentes til klubben, inden han er tilfreds.

Det drejer sig om Zlatan Ibrahimovic, som dog ventes at skrive under med klubben 1. juli, Real Madrids forsvarsklippe Raphael Varane, Borussia Dortmunds dynamiske midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan og ikke mindst Juventus' EM-aktuelle midtbanestjerne Paul Pogba, som United skulle være klar til at betale små 900 millioner kr. for.

Bliver det en regn af stjerner i United til sommer Foto: Getty Premier League Værsgo' Mourinho: Vil smide absurd beløb for superstjerne

Selv om sommeren stadig er ung og transfervinduet står åbent på vid gab, frustrerer det altså José Mourinho, at det ikke er lykkedes Ed Woodward og resten af United-toppen at lukke bare én af de fire store handler på nuværende tidspunkt.

Portugiserens frustration over Uniteds transferstrategi skulle være blevet antændt, allerede inden Mourinho tiltrådte officielt i klubben. Mourinho og United havde angiveligt indgået en forhåndsaftale, og manageren havde peget på landsmanden Renato Sanches som en spiller, Woodward skulle se nærmere på.

Det gjorde United-ledelsen, men vendte angiveligt tommelfingeren ned, og så kunne det portugisiske stjernefrø skrive under med Bayern München.

Zlatan Ibrahimovic ventes at skrive under med Manchester United, når hans kontrakt med PSG officielt udløber 30. juni, og herefter er det José Mourinhos klare førsteprioritet at lokke Paul Pogba tilbage til United, hvor franskmanden brugte sine ungdomsår.

Zlatan Ibrahimovic og Manchester United kan snart kalde deres forhold officielt (Foto: AP) Premier League Skysports: Zlatan skal til lægetjek i United

Sofiane Feghouli rykker til Premier League. (Foto: AP) Premier League West Ham henter VM-profil og ballademager

53 kommentarer
Vis kommentarer