Annonce:
Annonce:

De Gea stod til monsterløn i Madrid

Målmand David de Gea glippede i sommer et skifte til Real Madrid. Skiftet havde sikret keeperen en kæmpeløn, viser lækket dokument

Det er uvist, om De Gea ærgrer sig, men da Real Madrid-handlen glippede, gik spanieren glip af et næsten tre-cifret årligt millionbeløb. (Foto: AP)
Det er uvist, om De Gea ærgrer sig, men da Real Madrid-handlen glippede, gik spanieren glip af et næsten tre-cifret årligt millionbeløb. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Manchester United

Manchester United er sikkert fint tilfredse med fortsat at have den spanske keeper David de Gea på kontrakt. Målmanden er United førstevalg og blandt verdens bedste målmand, men i sommer var han tæt på at forlade Louis van Gaals hold til fordel for Spanien og Real Madrid.

Handlen gik i vasken, da papirarbejdet blev indsendt for sent, og de efterfølgende dage i september blev brugt til at pege fingre ad hinanden, de to klubber imellem. Og hvis David de Gea var ked af, at handlen ikke blev til noget, er det forståeligt - set ud fra et økonomisk synspunkt.

Annonce:Football Leaks har før lækket dokumenter om blandt andet Gareth Bale, og nu er det David de Geas mulige kontrakt i Madrid, der er fremme i lyset. Således stod den spanske keeper til at få en kontrakt gældende frem til sommeren 2021.

Og lønnen var stor.

Således stod David de Gea til at tjene 12 millioner euro om året - svarende til omkring 90 millioner danske kroner om året - en løn, hvori der er medregnet bonus. Men handlen gik som sagt ikke igennem, og i stedet underskrev han en ny aftale med Manchester United.

Hvor meget landsholdskeeperen tjener i Manchester United er uvist.

Den utrolige historie - derfor blev De Gea fodboldens største transferfarce

TV: Man forstår, at De Gea er en ombejlet herre. Se bare nedenstående videoer, hvor han viser, hvor vild han er.

Football Leaks, der kaldes fodboldens svar på WikiLeaks, er blevet beskyldt for at hacke og afpresse sig til deres informationer, men selv peger de på, at de bare har gode, anonyme kilder.

- Vi kan ikke gå i detaljer med, hvordan vi får informationerne. Det er et følsomt emne, men vi kan sige, at vi har gode kilder. Selvfølgelig er vi ikke hackere, vi er bare almindelige computer-brugere skrev Football Leaks i sidste uge til Ekstra Bladet.

Folkene bag sitet vil ikke sige, hvor mange de er, men de holder til på portugisiske og russiske servere. De lækker dokumenterne for fodboldens skyld.

Annonce:

- Fordi fodbolden behøver mere gennemsigtighed og regulering. Klubberne har ingen respekt for deres fans. Alt er tabu - både spillernes lønninger, kontrakter, klausuler, mellemregninger og så videre, skriver Football Leaks til Ekstra Bladet.

- Klubberne skjuler alt, og den stigende indflydelse fra agenter og brug af selskaber og bagmænd er et stort problem. Der er mange penge, der cirkulerer bag gardinerne, og selv ikke FIFA har en idé om, hvad der foregår, skriver Football Leaks.

Football Leaks har primært lækket dokumenter fra portugisisk, spansk, hollandsk og sydamerikansk fodbold, men Football Leaks finder ikke dansk fodbold for småt og vil også afsløre danske klubber og spillere, hvis de kan få fat i dokumenterne.

Sitet alle hader: Vi er klar til at afsløre danske klubber

De spilller i 2020: Her er fremtidens landshold

Så meget tjener alle landsholdsstjernerne

Verdens 50 største talenter - her er de ni år senere

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: