Dokument lækket: Uniteds rekord-indkøb bliver endnu dyrere

Manchester United har smidt mange millioner efter franske Anthony Martial, men den 20-årige angriber kan bliver endnu dyrere for klubben i fremtiden

Martial kan blive en dyr herre for United. (Foto: AP)
Martial kan blive en dyr herre for United. (Foto: AP)

På den sidste dag i sommerens transfervindue skabte Manchester United store overskrifter, da de ifølge flere medier smed mellem 370-400 millioner kroner efter den daværende teenager Anthony Martial.

United var på udkig efter en angrebsforstærkning til holdet, og i sidste øjeblik blev det altså den unge franskmand, der blev tilføjet til truppen, selvom han langt fra var slået til på den store scene - og først var ved at bide sig fast i Ligue 1-klubben Monaco.

Se også: Henry om Uniteds rekordkøb: Et kæmpe sats

En høj pris for en ung spiller, mente mange eksperter og fodboldfans, der heller ikke har været iøjnefaldende og afgørende på det seneste.

Martial fik en fornem start i den engelske storklub, da han bankede fire kasser ind i sine første fire kampe for United, men siden da har der været langt mellem snapsene for den nu 20-årige franskmand, der har brugt de seneste 17 kampe for at nå samme målantal.

Nu viser det sig, at angriberen kan ende med at koste United endnu mere i fremtiden.

Den franske avis Le Figaro har fået fingrene i et dokument, der afslører hvor meget United betalte i transfersum for Martial. Derudover løfter papirerne sløret for, at spillerens agent og Monaco har tilføjet flere klausuler i kontrakten, der i sidste ende kan komme den franske klub til gode økonomisk.

Se også: Ydmyg Martial: Selvfølgelig kender Rooney mig ikke

Af dokumentet fremgår det, at Manchester skulle slippe små 374 millioner danske kroner for Martial, men Monaco vil få overført 10 millioner euro - cirka 75 millioner - yderligere, når Martial scorer 25 mål for Premier League-holdet. Angriberen har indtil videre scoret otte kasser for 'De Røde Djævle'.

Derudover får den franske klub 75 millioner ekstra, når den 20-årige har spillet 25 landskampe for Frankrig og samme sum, når eller hvis Martial bliver nomineret til Ballon d'Or.

Dermed kan transfersummen for Martial ende op i næsten 600 millioner danske kroner.

Se også: Martials agent sviner Wenger for dårlig scouting

Og for det ikke skal være løgn, har Monaco også sikret sig en del af overskuddet i en eventuel fremtidig transfersum, hvis Martial en dag bliver solgt videre til anden klub inden sommerens transfervindue i 2018.

Det må siges at være godt købmandsskab. Af Monaco.

Du kan se og læse det lækkede dokument, som Le Figaro har fået fingrene i, ved at klikke HER.

TV: Martial fik noget af en drømmedebut for United, da han scorede til 3-1 mod Liverpool. Gense målet i videoen herunder:

51 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere