Efter legendarisk rekord: Rooney til angreb på pressen

Wayne Rooney langer ud efter mediernes dækning, eller mangel på samme, af angriberens målscoringsrekord

Wayne Rooney tangerede United-legenden Bobby Charltons målrekord i FA-Cup kampen mod Reading i weekenden. Foto: AP/Rui Vieira
Wayne Rooney tangerede United-legenden Bobby Charltons målrekord i FA-Cup kampen mod Reading i weekenden. Foto: AP/Rui Vieira

Wayne Rooney tangerede lørdag Bobby Charltons målscoringsrekord i Manchester United med sit mål nummer 249 for De Røde Djævle i FA-Cup-kampen mod Reading.

Den imponerende præstation løb dog langt fra med de fleste overskrifter i de britiske medier efter kampen. Pressen fandt det nemlig mindst ligeså interessant, at Reading-spilleren George Evans tilsyneladende nægtede at bytte trøje med Rooney, da slutfløjtet havde lydt.

Historien blev blæst stort op, fordi Evans har en fortid i den lyseblå del af Manchester - hos rivalerne fra City.

George Evans afslørede dog senere på Twitter, at det ikke var sådan, situationen havde udspillet sig. Reading-spilleren bad nemlig Uniteds nye rekordholder om at bytte trøje i spillertunnellen i stedet for på banen, fordi skuffelsen over nederlaget var for stort.

Pressedækningen af trøjebyttet har generet Wayne Rooney i en sådan grad, at han ligeledes gik til tasterne på Twitter med en syrlig besked til medierne og særligt tabloid-nyhedsavisen The Daily Mail:

- Jeg finder det fantastisk, at jeg nu deler rekorden med sir Bobby Charlton, og at dette er en overskrift i 'the mail', skriver Wayne Rooney.

Wayne Rooney har muligheden for at sætte sig alene på målscoringsrekorden, når Manchester United tirsdag møde Hull i Liga Cuppen.

Se også: Rooney skriver historie: Tangerer legendes målrekord

Se også: Købt for kæmpe beløb - nu forlader han United

Se også: Efter magisk skorpion-kasse: Se PL-historiens mest spektakulære kasser

Se også: Zlatan med spøjs sammenligning: Jeg er som et dyr

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere